30.. Sep, 2023 | 18:48

Kaķi ir. Pēc čiera, Kate, ko atstāju G, saveda mūs kopā atkal. Vnk izdzina G no savām mājām. Saplēsa mūs abus lupatās. Viss koridoris asinīs. Ieskrienu pagrābt mobilo, zvanīt vetam, aizcirst durvis izstabai, izbēgt ārā. Nereāls spēks augumā mzam kaķim. 2 pieaugušus cilvēkus vnk noliek pie vietas. Slimnīca, sejas šūšana Guntai, sabintēta roka man.
Vēl Kate dzīvoja ļoti ilgi, vnk nevarēja mani atstāt. Strēbeles no rokām palika, kad viņa aizgāja. Jau biju saticis Lauru. Viņai bija miers, atstāt mani.

Kaķi nekad vairs, bet palika pie manis un tā pati, kurai jautāju "vai spēj atrast Kati?". Nu, jā. Nosūtīju Katei msg. Visos līmeņos, arī vizuāli redzamā, acumirklī apstiprināja, ka tas vispār nekas nav – tikko izrunāts, jau nosūtīts.
2022, kad vispār gāju pa pieskari jūlijā, tikai atstātajam kaķītim noticēju. Tas nav dzīvnieka paša miers. Viņa tiešām laikam var pat cilvēku lvl saprast, ka man vnk jānomierinās. Tavs ārprāts ir apmāns, nomierinies lūdzu. Molotova kokteilis, iemests pa 8-ā stāva logu? Nav brīnums cilvēkam, kas nevarot dzīvot savās mājās, vēl nopērk šīzes spuldzi virtuvei.

Tikai Laura saprata, kas tas ir par kaķi. Nepareizi man uzticēt. Arī tāpēc, ka kaķu cilvēks jau nolaidies līdz tam, ka nav laika kaķim, tikai kompis un darbs. Aizgāja, redzēja, arī dodot visu man, ka te vairs neviena nav.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}