27.. Sep, 2023 | 01:59

Tikai atceros nosaukumu, ne dziesmu. Smashing Pumpkins - For Martha.

Post goes to Dombrava.
Esmu kliedzošs materiāls. Inteliģences stīgas šeit meklēt nav vērts. Komplimentējot/komplentējot/kompleintējot, Tu esi mans cibas draugs.
Minēto no manis nesagaidīt, jo esmu Uguns. Es aprīšu arī visu sevis radīto. Atdevu arī tā brīža labāko zīmējumu draugam. Zināju, ka sadedzinās. Sadedzinās taupot mani, lai nenotiek zīmētais msg, kas bija viens no maniem labākajiem darbiem tobrīd*.

* Zīmējums bija psihoterapija, mans dzīvesredzējums. Izkrāsots ar daudzkrāsu zīmuļiem. Daudzi neticēja, ka to var panākt ar krāsu zīmuļiem, to būtu jāada vai jāprintē. Vnk bija pacietība. Pirms LMA vēl gadus. Nezimēju es special, pilnīgi noteikti vāji. Ir Dieva internets, tikai tas ir avots. Every you and every me are zero without connection.

Without you I'm nothing. Jau reāli tik liels spēks, ka spēju dzīvot bez Lauras. Te nav beibju būšana. Man nevajag vairs piesaistīties. Esmu šeit, tagad.
Dziesmu gan noklausīšos, kā Bowie un Placebo kopdarbu, skaistu kompozīciju.

Never, ever, never, ever, ever. Without you I'm nothing at all.
Goldie, arī tāpēc Tu nē. Esmu spirgts ārietis, es kontrolēju pasauli. Ēdu brokastīs visus. Un nekad neatkāpjos, ja sirds pienāk par tuvu. Man nav līdzekļu.
Laurai vnk jāliek miers. Viņa nekad negribēja, nezināja iepērties tādā sviestā. poor girl (multenes)

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}