27.. Sep, 2023 | 00:13

Mācos Factorio. Ļoti laba spēle. Check Steam'n'stuff! Mani vārdi nav sertificēti.
Aviosimulatorus negribēju mācīties. Tādu laiku vnk iegrūst šauj'n'kauj spēlē.
Drusku zināt, kur uz Apple taustiņiem ir Autopilot, ieslēgtu šo vakaru, lai klaviatūra un pele mani vada. Plāna, patīkama, bet tikai tiem cilvēkiem, kas dzīvo dienā, ar absolūto redzi, un unikālu pirkstu atmiņas koordināciju.

Ir jauns mietpilsoņa mērķis. Klaviatūra, no matter cik. Klusākā, ar izgaismojumu, dizains labāks, kā tupais es spēju iedomāties, un [18+]. Var būt arī virs 200 eur. Gumijas lelli ar rakstzīmēm, lūdzu. Par tādu naudu es prasu 10/10 kalpošanu uz 15 gadiem, bez atkāpes kvalitātē un komfortā.

Reklamācija! Never ever pirkt mana modeļa peli. Labākais tā brīža Logitec produkts. Softs ir ražots padomju savienībā. Esmu notinis pelei pa 90 eiro, pogu ar skoču, jo soft vairs nestrādā, un pieskaroties nejauši, ritinās ekrāns kā grib. Bļeģ! Labākā Logitec pele?

Trash by now (no nopietnām kompānijām):
Apple
Logitec

Stereo: Sony atkal ir ok. Izdzīvoja. Bērna B-tooth puļķi ir vienas no labākajām ausīm. True, nopirku tikai 2/3 no bestest iespējamām, bet brendi mainās. Nekad neviens nav stabili uz ko paļauties.

Brandi:
Asus, Intel, (citus neatceros kas desu griež). Ļoti kopju kompi fizikāli un pieskatot sistēmu. 8 gadi sens un griež kā jauns.

Doktor, profesor Reņģe! Tā nav nekrofīlija, es esmu puika, man truly patīk un sanāk tehnika. Visa, ja ne pārdroši. Centra 16kvm dzīvoklī es uznesu un pārjaucu mopēda motoru, un iedomājies, viņš ne tikai pēctam strādāja, bet salauza velo, jo velo spieķi netur tādu rāvienu kā Armanda ideja uzmontēt motoru velosipēdam. Lidojums beidzās metros 5-os, kad velo'n'stuff smuki startēts, izjuka pa daļām pret asfaltu. Man bija puspadsmit gadu.

/tehniskākie var minēt, kā to vispār var izdarīt. idejas ir. atradu, kā nostiprināt mopēda zobratu pakaļratā. visu izdomāju, veči, bet toreiz ne gluži/

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}