31.. Aug, 2023 | 00:18

Totāli lielīties kā G cieta.
Tikko pieminētā beibe bija abu mūsu draugs. Visiem 3-iem viss bija pilnīgi zināms, aptverams.
Anyway, Sārema, uz mazākās no salām, kur ir tikai daba. G ir ĻOTI stipra beibe. Viņa iznesusi sevī visu manu jukšanu prātā no meitenēm, ko pilnīgi pilnīgi neapzinājos. Mani beibes vnk neinteresēja. Kā paraustīt plecus.

True, man bija sapņi par k-ko reāli neaizsniedzamu. Nevar pasaulē nekas tāds notikt, bet es gaidīju, un tātad viss pārējais ir ikdiena.

Uz šo brīdi jau ir pāris neticamie, bet es vairs neesmu kontā. Un, man ir pilnīgi vienalga, jo sapist sevi vari tieši cik vēlies.

Ja jums ir maz kā es gaidīju, tie ir reāli, ļoti ļauni lāsti par sevi, kliegti Dievam ausī līdz bezspēkam, tiešām neatceros vai balsī, bet nobeigt balss saites var, vienā dienā, 2011. Man pieleca, ka nesagaidīju, un jau esmu nodzēries, pretīgā darbā, un vairs nebūs nekas.

Piebilstot, man taču bija beibes pieejamas komunalkā. Bija arī, kas palika kniebties. Bija pat 2-as 90cm matracītī. Neko, pilnīgi neko, kaut vafele vēl stāvēja.
Es reāli maksāju, un paldies, ka ir ko maksāt. Tiem, kam ir dots, no tiem tiek arī paprasīts. Sanāk, man ir ļoti daudz dots. Domāju, ka man ir ļoti viegla dzīve, bet nu naudiņu paprasa ne mazāko.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}