30.. Aug, 2023 | 23:13

Es, sanāk, esmu Dievā. Mani vairāk par visām seksualitātēm, kuras arī ļoti interesē, patīk viss, kas man ir piedāvāts. Tikko norībēja pērkons. Es dievinu šīs iespaidīgās dabas parādības. Jau zināms, ka lietus vasarā patīk tik ļoti, ka varu stāvēt gāzienā līdz tam, kad jau fiziski ir tik daudz, ka nevari izturēt uz muguras ūdens masu.
Ļoti patīk naktis, jau pavisam mazam bērnam, bija brīnišķīgi, ko piedzīvot. Es taču neklausīju mammai, un nogaidīju kamēr viņa aizmieg, paliku nakts sākumu augšā, lasīt grāmatas virtuvē. Es reāli esmu nakts cilvēks. Un ļoti patīk saule, diena.
Es esmu Dievā, tā sanāk.

Vēl, sanāk, ir vairākas dzīves, kaut ļoti gribētos lai viena.
Es esot ko ļoti labu darījis iepriekšējā, un tāpēc mani Dievs nes uz rokām šajā (izdomāts tikko, bet beibes ideja pirms kādiem 25 bija apmēram tāda).

Par beibēm. Kā viņa gribēja ar mani vālēties, darīja mēģinājumus praksē, bet esmu bijis pilnīgi uzticīgs un kautrīgs. Rakstīt vēlreiz, ka mums ar G bija norunātas bezierobežojumu attiecības, un dažas reizes drāzu citu beibi (ne to viedo, kas atklāti G klātbūtnē pateica, ka mani atņems viņai), un pieliku punktu, cik man tas nepatīk.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}