26.. Aug, 2023 | 09:55

Lielīties vēl varu tāpēc, ka gadiem slēptā multene, bakalaurs, ko nomācījies 4 gadus, tā arī neizdarīju, netiks realizēta.
Vislaik slēpu, rādīju tikai draugiem, un vienīgais tik milzīgs ieguldījums animācijā. LMA nepabeidzu, jo 3. un 4. kursu atlaidu tādu alkoholismu, vēl veltot laiku arī mazam savam biznesam, ka pasniedzēji meta krustus, reiz atrodam mani guļot katedrā uz galda, kādi 4 200-gramīgie šņabji tukši, un darbs nav izdarīts, ka redzot, 19.gs vara gravieri arsēnu izdzertu kā vīnu. Smirdēju kā spirta muca, kā multenēs pārstieptu seju. Novaidējās, jo tur pat 2 nevar ielikt, bet ielika 5/10, jo pat pasniedzēji bija šarmēti, cik "droši gāju cauri dzīvei".

Nu, bakalauru, tātad paņēmu ultra hard level. Ja 3. un 4. kurss bija drausmīgs apkaunojums, un par pirmo manu ofortu 1. kursā Sietiņš noelsās. Katedras galva domāja, beidzot kaut kas normāls pie apvāršņa. Māku sajāt visu, tikai paaiciniet.
Bakalauram tad ir jāpārstrīpo visi tizlie gadi. Uzliku sev tādu uzdevumu, ka visi ķīniešu pro geimeri, nedēļas močītu. Bet es biju gatavs viens 3 nedēļās iziet līmeni. Spectacular.
Stopējot 4-os naktī, sākumā pamodies tualetē, ar galvu uz klozetes vāka, un reiz pulveris tiešām nozīmēja pulveri, un pamodināja. Jau vēlāk, nolecis no Klondaikas letes Salaspilī, notīrījis baltumus no deguna, stopēju uz Rīgu.
Neticami. Neticami, ka paņēma uz Rīgu, jo mans plakāts uz nakts šosejas bija blāvas piltenes švīkas uz avīzes, ko iedeva bārmenis. Beigās nobiedēju viņu (laipno šoferīti), Statoilu jau Rīgā, ka operatori domā, spiest trauksmes pogu nav pamata, bet wtf – cita dimensija, bail, jo neprot rīkoties ar tādām. Sanāk, ka izskatījos insane. Sagleznoju visus multenes fonus, saskenēju, apstrādāju, jau iekustināju pirmo scēnu, līdz G paspēja pamosties. To lūk var saukt par ātrumu. Draugi un bakalaura pasniedzējs elsa no redzamā. Turpināju līdz dzemdībām, kad nāca pasaulē puika, un sapratu, ka pa atlikušo nedēļu vienalga nepaspēšu. Nekas nav turpināts. It is over.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}