26.. Aug, 2023 | 08:33

Kruta. Man vajag KKF finansējumu.
Kā Beketa Mērfijs, pagriežos uz vienu pusi gultā, aptaustu, cik sakarsusi pakakle zem džempera. Izstaipu kājas.
Redzu priekšā svītru kodu. Tās strīpiņas esmu es – pamatīgi fragmentēts. Labākais ko darīt jau 2 dienās, saņemties uz retu reizi pasmēķēt balkonā. Vienam, kam skābe piedāvāja konstantu tenisa bumbiņu uz atlikušo dzīvi metru no acīm.
Man nav ne skābe, ne tenisa bumbiņa. Papīra izdruka ar svītrām. Ja es mācētu rēķināt, tad fragmentācija laikam ir ap 50-70%. Kompja diskam tas būtu iespaidīgi – būtībā useless, kamēr diska lasošā galva visu savāc pa svītriņām, gadsimts jau pagājis. Ir bijis dzīvē čoma kompim, ko laboju. Kādi 40% fragmentācijas. Defragmentē, un natin čeindžes, 37% fragmentācijas. Kaut met disku ārā. Man tik traki nav.
PC mazzinātājiem, 0 varbūt 3% ir norm, un jau 15% ir ugunsgrēks.

Nu nē, Semjuelu Beketu es spēju izlasīt tikai daždesmit lpp, tikai tāpēc, ka veidoju vāku. Tik smagu domas attīstību, kādu varēja ievērpt Bekets, man lasot 2000 vidū, es kliegdams aizmetu prom. Jutos lasot, kā sasiets, svīstošs, sakropļots sikspārnis, vientuļā alā, kur kaut kur ūdens pil, bet tev pastāvīgi slāpst, niez, un visas hūnijas. Pēc daždesmit lpp, nekas nemainījās. Drosminieki, kas spēj lasīt Beketu.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}