15.. Aug, 2023 | 01:21

Bērnam leitest plosts apsolīju Gus Gus novembrī Berlīnē. Tas bija pirms mēneša, vairāk. Viņam telefonā vispār mute iepletās. "Kā es gribu redzēt Berlīni!!!".

Apskatīju atlabis, tas ir 2 dienu pārtijs pieaugušiem sintētiku rijējiem. Nu nope, uz Berlīni var aizbraukt tāpat, arī man Berlīne būtu XXI piedzīvojums.
Es neesot bijis Viļņā?! Lietuvā esmu bijis neskaitāmas reizes, bet ne Viļņā. Jāzeps brīnijās, ka neesmu bijis. Domās redzēju, ka pilnīgs hug, un tad vārdos "tev tur noteikti jāaizbrauc".
Man drusku mulsums, jo pēc Berlīnes bija neērti piedāvāt Viļņu, kur drīzumā būs Gus Gus. Tagad drīkst. Viņš ļoti vēlās ar mani pabūt Viļņā. [+ neslēpts, vnk +]

Metiet akmeņus man. Uz Rīgu Gus Gus vairs nedabūt. Kā es izrīkojos ar Daniel Agust, un Gus Gus beibe sprauslāja par manu attieksmi, saskārāmies garāmejot. Tāds abloms no viena trīs dienas nomodā esoša pāķa, no kura Agust bija stārā, bet pāķis ir pāķis. Gus Gus uz Rīgu nekad vairs nebrauks.
Agust redzēja kā cēlos kājās, jau esot kājās at full, no Roisin Murphy - Overpowered. Tā bija mūzikas injekcija. Pirms damage es dejoju kā dievs, man visi deva laukumu un apbrīnoja. Tas uzlika liekus pienākumus, vērotājus nepievilt, un vilka pie zemes.

Drusku labāk, nekā jau trešā diena, drusku cita drogu kombinācija, drusku cits es pats – Gus Gus bija atvērti turpināt vakaru kopā.
Viņi bija absolūti burvīgi. No star syndrom at all.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}