3.. Jul, 2023 | 20:06

Nesaprotu, kas mani atgrūž Zemfiras koncī, kaut biļeti nopirku par tik xtreme naudu.
Visu laiku prātā skan. Veči, es neko neklausos. Varbūt pūlis? Viņa ir tik special manas sajūtas, ka klausīties masā?

Lieloties, uz vismaz 3 končiem esmu pircis biļetes par naudu, ka nezini paliks ēst vai nē. Uz 2 laikam G pabarotu. Riskantākais bija UK. Man nebija daudz opciju, ja mani nesatiek darba poļi, norunājot satikt LND, kautkādā krustojumā, plkst 15-os, pēc 3 diennaktīm, nokļūt atpakaļ 160km. Hmm, labā UK police nāca klāt, kas tev ir? Viss ok? Jo pusotru stundu mājies riņķi, redzams, ka nav mērķa lokācijā, sēdi vienā krustojumā. Poļi kavējās. Biju paspējis arī parunāt ar LND parastiem puišiem, ļoooti laicīgi ieradies, lai nenokavētu 3 dienu gaidīto braucienu uz "mājām".
Te rakstīts. Pēd naudu izrauj no rokām LND street džeks un vnk aiziet, man naivam mēģinot dabūt "Londonas hash pirm konča", paliek pensi, meibi mārciņa kabatā. Nav ko padzerties (nekāds tur alko). U2 Popmart Tour. Un ar mieru gaidīt 2 dienas lidostā, lasīt benārus, protams nakšņot.

Kāds varētu jautāt. Kapēc tad ne stopi? Idk. Noruna ir viens, otrs, kas parasti vairāk saka, idk. Jo es paļāvos uz norunu, pilnīgi bez opcijām Londonā. Poļi nokavēja stundas 1,5-2-2,5?, bet easy paņēma mani mājās. Cik cool ir mājas, pat ja tās ir tikai pagaidu. Pagaidu ir viss, by the way. Never settle. Whatever hlors, vnm plds.

Valoda vecā, bet beidz sevi mocīt, arī ja redzi fatālas kļūdas, visu vienās kļūdās.

Šeit visam piestāv Love is Blindness U2, jo UK, protams gan Ireland, methodrone tikai kā pateicība. Neviens te nerunā muļķības.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}