24.. Jun, 2023 | 06:00

Cool. pacel vaigu, padzeries ūdeni, ātri, ar acīm pārskrien traukiem. Cik ir plkst? 6. Pie kompja izrādās, ka no rīta.

Oh, valsts level svētki, sāk iegriezties hdd. Atceros, kā neizteiksmīgs, novēlēju labām latviešu kaimiņienēm, nākam pretī kāpnēs vēlā vakarā, "ja jums ir svētku plāni, please, lai vislabākie". Citēt totāli nav mans tgd. Teicu, skumjš, bet savācies pasmaidīt, cik plaši sirds ļauj, un ļoti sakautrējies vēl vairāk, ieraudzījis sevi liftā – tev ir jāizmazgā mati. Un tas nogurušais face.

Randy man bija vienalga. Bērnam neesmu rādījis, vairāk, ko var pamanīt, nerādot. Randy pie gadskaitļiem, teica nemīz par zobiem, man tavā vecumā kas tur vispār būs, parādi. Nekā nevienam, bet laikam labi iepisām šņabīti. Kas tur tāds, beigu beigās. Ja nu jānobiedē, iedevu 7+ kilo šovu uz vienu sekundi. Nepaspēja, bļaģ, 2 sek šovs, jo tam nav ilonas maskas. "Fāk, tagad ticu, ir scary". Šūplādes, viņš par sevi teica, pohui, tās nav ap 10k, čurājot krūmos.
Es nevaru būt ar Lauru, kaut ko ņemot no mutes ārā, liekot glāzēs. Ok, 6-10k, ir reāli problēma, nav jaunums, kas ir uz pirkstiem skaitāmi, kāpēc varu tikai sapņot.

Atceraties Magnolia, tur džekam maldīgi vajadzēja 50k, lai pilnīgi norm zobus (ne šis gadījums) pārtaisītu, lai puisim, ko ļoti vēlās, iepatiktos. Viņam vnk nebija tie pietiekami glīti, viņaprāt. Un džeks gāja aplaupīt sava darba biroju. Nopisās no pažarnieku kāpnēm, tikko sākušamies varžu lietū, un izsita dabīgos zobus. Saspiesties kā kaķītim, trīcot. Nekad netrīcu, arī reti skaidrā, vai appisies jebko.

6-10k ir šķērslis, pirmais, no naudas. Ja tas būtu vienīgais, vēl sliktāk, es nemīztu riskēt, bet nevaru iedomāties ar risku dabūt tādu naudu, vairāk kā uz 10 min paturēt rokās, pirms savāc.

Mīl, ne kā trulos stāstos, bet distance ir space, mana distance. Sapņi var būt tikai par citu dzīvi. Šo jau esmu nolietojis, pofig, jāturpina. Brīvdienas reizēm iedod. Milzīga Žēlastība, jo kurš jebko spēj redzēt? Tikai putroties kā Hašeka teltī.

Mūzika, domājot par tevi, nedēļas divas, pilnīgi nekāda neder. Neko nevar paklausīties, arī nedomājot par tevi, viss ir troksnis.
70-to disko vienīgais. Ļoti ilgs meklējums.

/If I can't have you, I don't want nobody, baby/

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}