23.. Jun, 2023 | 23:37

Kaut ko izlasīju par Tina Charles, disko zvaigzni, ar sweet balsi. Vispār patīk zemākas balsis, bet ja ir tik liela sievišķība un brīvs lidojums mūzikā, tembrs ir whatever skaitlis.

Pamanīju, ka pastāv arī ASV basketboliste ar tādu vārdu salikumu, un redzēju "trial" "exchange" tekstā, pirms to izlasīju.
Asinis, pizģec vārījās, jo domāju, ka tā ir pretīgo tārpu, ar atklātu uguni dedzināmās "krievu pasaules", reāli untermensch (cik pateikt vēl, ka esmu selektīvs nacists – ne tauta, bet tā daļa tautas, ir apčurājami pat pēc mokošas nāves, nekāda miera pat "kapā". pat ne ubermensch neatsakāmās cieņas pret nāvi. I wish I would be ubermensch, cause I got real ^blue^ blood and smart mind, but my state of person doesn't reach so high) ķīlā savāktā basketboliste, kas tagad, pēc ilgiem mēnešiem krievijas cietumos, ir apmainīta, un ir mājās.

Mana mīlestība vēlās tikai lai viņu mīl, nekādu [+] sevis dēļ nevēlās.
She told a story on a web. I didn't even knew, she was not told me, or I don't remember, such a hype was being with her. Russians, during WWII, shot her grandfather (like I remember, in front of family), due to refuse obey russian orders.

Russians were yeasterday on the lake. Russians are whole Europe enemies. I hold down for selective people, just because they don't want to know and associate with "krievu reihs".

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}