23.. Jun, 2023 | 22:00

Šveiks lai dzīvo, Šveiks lai dzīvo, lai dzīvo Šveiks.

Bija telts, kurā tika solītas nepieredzētas atrakcijas. Normāla ieejas maksa. Iznākušie no telts, jautāti, apgalvo ka ir to vērts.
Teltī tumsa. Pirmais ir dūres pisiens, pilnīgā tumsā, pa vēderu, tu vairs neko nerubī, un viss pārējais, ko tikai Hašeks mācēja pateikt. Iznāc gaismā ^plikpauris^, un nav daudz laika apdomāt, kā neteikt pārējiem, ka esi izrādījies lohs. Visi, iedvesmoti no atsauksmēm, pacietīgi gaida, samaksāt biļeti.

"Nekad nespert dzīvniekam"? Definlī. Tad cilvēkam, sanāk, var? Definlī. Vienīgais, ko cilvēkam vispār piedāvāt.
Redzēju tikai 1 cilvēku dzīvē, kam nemūžam nav iespējams dabūt pa pakaļu. Kristāltīrā Laura, lielāka par visiem cilvēkiem, nesarežģītāka par tīrāko dzīvnieku. Esot deep prātam, arī skolotam filosofijā, un sirdij, iznesušai tonnām rūdas, un motors, ja rīsies ciet no pretestības, vnm atradīs resursus izplēst logu telts augšpusē. Es tikai sapņoju, no tā ko redzēju, un viņa to dara irl, man pat nenojaušot, nesalīdzināmi dziļāk, un visu paturot pie sevis. Tie nav sapņi. Pāris rindas turpu šurpu, reti, un es visu to varu saskatīt, nojaust drīzāk.

Šodien es raudāšu, priekš sevis.

Kaijas ir cilvēku level. Kašķi, ļaunums, nekaunība, trulums, speciāli nostādīta vispretīgākā balss. Dievs, KO TAS nozīmē? Tā nevar būt it kā dzīvniekam. Atnācis mājās, aiztaisot lodžiju, saprotu, ka var. Un, lūdzu, lai esmu piedzēries, kad redzēšu kādu barojam kaijas. Mani pirmo reizi savāks par uzbrukumu un mēģinājumu piekaut uz ielas.

Apsvēru tikko gaiseni, nav trokšņa, bet vajadzīgs optiskais tēmeklis. Kopumā iznīcinātu budžetu.

upd. Nevarētu piekaut, lai nobītos, un tas iedvesmotu tikai barot par spīti uzbrukumam. Jāiet klāt, un jāatlaiž "psihoterapija", lai cilvēks neredz savu dzīvi vairs iespējamu, asociētu ar kaijām. Lai neredz savu dzīvi vairs iespējamu. Es ieietu tādā bedrē to paņemt. Un tad lai tiek galā ar sevi, par kaijām noteikti aizmirsīs, kaut kad ārā tiks.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}