18.. Jun, 2023 | 23:12

Perfekcionisms. Es to pērku, un par to maksāju. Nav sliktākā no nobīdēm, ja nobīdes ir neizbēgamas. Maksāju arī ar laiku. Daru vismaz 2x ilgāk kā pārējie, un 3x kārtīgāk. Protams, visur visur, arī naudas darbā, un neko nevaru nopelnīt, arī tāpēc.
Trīs dienas, ja ņemam neto, un neņemam nekādus steroīdus līdz gandrīz finālam, likt windows systēmu ir nopietni?

Kad 2011 komunalkā, biju izvēlētais 'saimnieks' apkopot istabiņu stafu, elektrības maksājumus, piemēram, G aizbrauca jumts, ieraugot xls. Nevar būt, tas ir 3 istabiņām sadzīves kalkulators? Are you mad? 2 xls lapas, marķējumos. Nu tā, lai man tolaik ikdienā dzerot 2-litrīgos alus, atliek tikai ievadīt ciparus ailēs, jo saprast jau reti kuru dienu var.

Pirmā saskarsme bija bērnudārzā. Srsly, atceros. Es ļoti atpaliku no visiem Ziedoņdārzā, paravēt nezāles, asfalta apmalēs, metrs pret diviem. Joku darbs, lai bērniem saprotams, ka ar rokām var ne tikai bīdīt klucīšus. Audzinātāja pievērsa grupiņas uzmanību, cik fakin labi var izdarīt, ja pieliek attieksmi darāmajam.
Varbūt iedeva neirozi, bet domāju, ka nē. Pirmais cilvēks, kas novērtēja bias, ko atceros. Neko vairāk neatceros, tikai konkrētu vietu Ziedoņdārzā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}