18.. Jun, 2023 | 21:23

Es te neturpināšu pārdzīvot par tikko nopulēto, no jauna pārkrāsojamo virsbūvi. Jau no rīta pat nebija vajadzīgi pāris elpas vilcieni. Jāsāk no jauna, ja? Jā.

Ja tev tik ļoti ir savas māņticības, tad, lūdzu, tās arī ievēro. (jo ticīgajiem nepastāv māņticības, jo tad jau viņi nav ticīgi (c) zivs about). Prāts (sapistais un veltais) ir mediators, drusku tagad tikai sev mēģinu pateikt.
Nekad nesalikt pc korpusu pilnībā atpakaļ, pirms viss jau nav pabeigtā kārtībā, un vēl (facepalm) sakārtot priekšmetus apkārt vietā. 100% devil, ka nebūs labi. "Bet es visu zinu, ka nav iespēju nebūt labi".
Jebko, ko dari, nepabeigt ar svinīgu noslēgumu. Ar try and hope, only.
Beidzot pateikt arī, ka tikai vecs, viens, atceros, ka jā patiku meitenēm, un tobrīd vispār par to nedomāju/neiedomājos, man nepiederēja stāra sindroms. Tikai tas (ne sindroms) strādā. Inficēts ar to, I can't go back, es vislaik sevi atmiņās apjūsmošu, no matter how I try. Narciss iekrita ezerā, right?
Vēl imaginārā šļuka, un pateikt, ka tāpēc es vairs nederu nevienam pārī (2023 fizioloģiju neapskatīsim, novemties varētu), tik ļoti to pats aptveru jau pasen, nesen. Neviens nav teicis. I'm aware.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}