9.. Jun, 2023 | 13:29

Nekādi AA man nestrādā, ir darīts. Mindsets, kāds bija pēc 2022 vasaras, strādā only, jo pilnīgi organiski riebās pat iedomāties. Vēl 2013, kad saslimu, un attapos vispār vairs nedzert, jo nupat pēc neskaitāmiem, arvien krēzīgākiem brīdinājumiem no Dieva, attapties, ir noticis kaut kas, vēl ne pats pēdējais brīdinājums. 2 gadi (te jau rakstīts, kā atsākās 2015), bet nebija tik tīrs prāts, kad pats apstājos, sakrita precīzi 1. augustā, 2022. 1. augustā, 2021 sāku nonstopā. Numeroloģija, un nekas precīzi nedomāts, tikai vēlāk piefiksēts.

Cilvēkam ar tādu pieredzi, nevajag pārspīlēt, un turēt pāris nedēļas, pāris pudeles dāvināšanai gultā, reizēm pabīdot malā, pilnīgi drošam par sevi. Precīzi 31. dec., pilnīgi pajāt par datumu. Vienkārši lai nenojūgtos, pāris mēnešu amoka skrējienā, taisot lielu naudu, ar jebko kas tura pilnu fokusu, beigās ar speed 5 dienas, un uzdevumu hypersvarīgu (un šīzē nepaveiktu), ko zina tikai pāris cilvēki.
Nekad vairs nebūsi brīvs. Tagad iešu pēc vodkas. Uz nakti vnk jāēd daudz miegazāļu, nesaprotu, kāpēc tā sevi jāmoka. Sen jau esi atkarīgs no miegazālēm, ko tur vairs.
Riebjās, bet atskrūvēsi, un neriebsies.

Nistagms true bildītes. Vientulība > sapņi par alko > sapņi par citu drogu > sapņi par suicide

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}