24.. Maijs, 2023 | 17:44

Jautāt (domās), ko viņi tā cepjās par skūteriem, ir piedodami cilvēkam, kurš centrā var neparādīties pat nedēļām, un iebraucis uz stundām no ziepenes, ir lauku cilvēks rozā brillēs, lielpilsētā. Ir mudaki, kas atstāj ietves vidū, true. To var kārtot ar naudas soda piemērošanu, jo atgriežot nomai, skūteris taču ir jānofočē, un pie tādas kārtības, es nestučītu, bet (pie garastāvokļa) ziņotu par cūcību, ar pievienotu foto. Citādi šķiet, kas ar jums nav labi? Kas arī citur eiropā ar jums nav labi? Lol, nesaprotu. Ja centrā dzīvotu, varbūt saprastu.

Mani priecē, ka boltiņi tagad, pat šeit pāķos, ir kauč izej tikai pa ārdurvīm. Ir bijis, ka sīks gabals, bet pietiekams, lai salocīt spieķi somā + izvilkt tel, iedarbināt gps, boltu, noskenēt, tad atbraucot, uzmest uz kājiņas, ātri nofočēt, vienalga iedos man tās trūkstošās minūtes, un traucos kā vējš uz tiem 25, nepārtraukti skenējot 180 apskates leņķi, ar roku virs bremzes.
Es te rupi izlamātos, bet pieļauju, ka vnk nezinu kaut ko par, piemēram, apgāztiem bērnu ratiņiem vai ko citu, pārējo, ko var sabojāt idejotu pilna pasaule.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}