14.. Maijs, 2023 | 20:09

Bērns arī lasa zivi. Visu dienu aizmirstu uzpīpēt zāli, un dienām varu aizmirst. Ironiski, ka vēl nav beigusies. Ir vienalga, bet jaunais augums zem lampām, ir nobendēts – pēdējā mēneša šīzē nepieskatīts, un nomira māsiņas. Naf vairs zāles drīz. Augus žēl, jo viņi ir (bija) dzīvi.
I Want a World to Stop.
Viņam jāsaprot, ka arī zāle ir narkotikas, kaut jau ir fanā, jo paps tā dara. Viņam patīk mans mindset. Not worth to follow.
Redzēju jaunu puisi, kas uzkāries uz zāles. Man paveicies, pat no kokaīna nekļuvu atkarīgs, labu naudu tur iegāzis (labu, lietotu mašīnu nopirkt, ar dzinēju, kādu gribēji, e?), un pārtraucis, tikko beidzās nauda, bet katram tas ir ļoti individuāli. Arī zālē laikam var būt atkarība.

To, ko bērnam stāstu par drogu, ka bs ir robeža starp legāli/nelegāli, arī aptieka ir vnk receptes – starp farmāciju un drogu, arī tur nav robežu. Viss ir vienā maisā. Brīdinu, kas ir bīstami, un nešķirot pēc ahūnā sabiedrības zombie. Pastāv reālas briesmas, no kurām viņu atturu, bet ne bs, kas nāk no ārpasaules.
Alko un cigaretes ir pirmais why not, rēķinoties, ka tik viegli pieejamus, kādreiz mēģinās. Vnk saliku drošības jostas, lai pēc iespējas nenopišās pa taisno pret zemi.
Daudz izsmalcinātākos līmeņos bērns ir informēts

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}