14.. Maijs, 2023 | 10:48

Saulainiem svētdienas rītiem ir 5' Nizza (Пятница – ukraiņu banda)
Ap 2000-o vidu, tas reizēm bija ar ko brīvdienās mosties ar G, klausīties tieši Люк Lemon albumu, kā visčillāko no viņiem, vilkt kāsi gultā, izdomāt, ko darīsim pa dienu. Saules tajā dzīvoklī bija daudz, no rītiem laikam visvairāk.

Te es varu parādīt tikai niecīgu fragmentu. Labākās saules ir ar personīgiem elementiem.
Otrā rinda attēlos jau ir skumja – diena, kad izvācāmies, un izvācās no mums savtarpējs siltums uz gadiem.
Dzīvoklis ir mans darbs, ar pirmo kredītu dzīvē 300Ls, uz visu visu, pat skrūvītēm, pilnīgi visam, arī pašbūvētām mēbelēm (izņemot krēslus, pat dīvānu uzbūvēju no auto sēdekļiem) , un 3 mēneši darba, diendienā no rīta līdz vakaram (bez atelpas, un protams, bez jebkādām vielām), no scratch pārvērst aukstu, nemājīgu telpu, kur pēc tam visi gribēja nākt. Sarkanā guļamistaba ir 100% G ieguldījums.
Māja skaļā vietā – Čaka/Lācplēša, Aleksandra Čaka memoriālajā mājā, bet tādos pagalma labirintos, ka vislaik bija klusums, un liels, zaļojošs koks mazā pagalma vidū. Loga vidējā rūts uz vasarām tika izņemta. Nabaga kaimiņi, jo tur pastāvīgi nāca cilvēki, un stereo arī 3-os naktī, reizēm turēts uz max.



5' Nizza (Ljuk Lemon tieši, tā ātri neatrodas): https://soundcloud.com/search?q=5’nizza&query_urn=soundcloud%3Asearch-autocomplete%3A1de78aca78b64fc5bfeef7bb4daebad2

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}