4.. Maijs, 2023 | 02:17

Nemīziet. Emergency kārts ir izņemta tiešām pamatoti. Tas nebija saistībā ar mani. Savu š risināšanai man nevajag special kārtis, jo tās ir visas tādas.

Varbūt tev draudziņ ir šizofrēnija?

Nu nē, maniakālā depresija, ja paši sev psihiatri. Tik daudz ir sēdēts uz alko, tik pamatīgi un ilgstoši, ka šis stabili nav alkoholisms. Tas ir redzēts kravas sastāviem. Un te maza mašīnīte piebrauca, kad mēnesi dažas dienas padzer, dažas nē, un arī dzerot pilnīgi clear, un viss – būtu pilnīgi čau?
Norimties var tikai ar alkoholu. Var elpot. Tas nav raksturīgi pat ilgiem, gadus pārbaudītiem kodieniem. Alkoholisms man, arī krāšņajā iesaiņojumā pilnīgi easy varētu notupēt 2 nedēļas krūmos gaidot, un tas nekad nav mainījies, viņš tajā ir stabils, nerunājot par to, ka pēdējā laikā, pirms šī, bija kļuvusi vēl neienteresētāka pieeja. Ir vecīt damage. Pats tu neatradīsi kur tieši vadiņi pārdeguši.

Konkrēti sev skaidroju, ka ne pūdelī ir būšana. Pirmās 5min bija ok, atkal sāk vilkt zirgu deķus pār acīm. Vieglāk pieciest, un var pat vieglāk uzrakstīt, bet no cure

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}