3.. Maijs, 2023 | 22:00

Futene. Ar skolasbiedriem pamatskolā, bija īss posms, kad gājām uz Daugavas stadionu, kaislīgi dažatā aizrauties ar futbolu.
Kaut kas izjuka diezgan drīz. Bija žēl, bija ļoti forši.

Skolā, kad fizkultūras stundā braucām uz kaut kādu hūniju Biķerniekos, draņķīgā laikā, piespiedus spēlēt futbolu, ķēru bumbu vairākas reizes ar tādu labu slap, – dubļaina bumba pilnā ātrumā ietriecas un ievelk netīras, sāpīgas švīkas sejā. Nu, nemīlu es garlaicīgu sportu.

Savukārt Queen - Bicycle piedzīvoju ar ecstasy. Pats labākais no aktivitātēm, pat labāk kā dejot. Esi viens vesels ar velo. Ļoti reti lietojušie draugi Juglā mauca poverī, pa pirmo joslu, pa vidu, ieplestām rokām. Juglas benzīnstacijā mēģināju cik slīpi vispār iespējams pabraukt. Gandrīz ar plecu pie asfalta, tā šobrīd šķiet. Nu nevar tā, stabili nevar. Tas nav sporta mocis līkumā. Ar velo ecstasy ir tik high, ka nezini saprast, protams, pilnā kontrolē pār baiku.

Juglas braucienam, braucām uz brīvdabas muzeju, piestāvētu Fatboy Slim - Slash Dot Dash Dot. Pilnīga velo kaisle. Kaut stāvi gaisā, riteņus pret debesīm. Visi bijām crazy apjukušā priekā, no limits.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}