13.. Apr, 2023 | 12:01

"..Kož visi. Visi kož, tikai kad kurš tiks izprovocēts.." smējāmies par dzīvespriecīga kinologa atbildi kādā raidījumā.
Tā nu sanāk, ka par dzērējiņu piestrādāju uz pusslodzi jau no 5. marta, spriežot pēc citas cibas reģistrācijas datuma. Labā fiziskajā formā, bet ar moodu un darbiem drūmi neiet.

Vispār jau par Canva. Meibi cilvēka, ar ko strādāju, vadība apskatījās mārketinga budžetu, vai nezinu. Jautāja vai strādāju arī Canvā. Nu nav tādu darbu, ko būtu uzkāries neizdarot aiz neatjautības. Ok, varu apgūt. Nav tur ko apgūt. Ar wordu rīkoties mākat?

Sapistas vairākas dienas, klients nezina ko domāt, es arī, kad šorīt man nojuka pat tas, ko es, kā attapīgs žīdiņš, visu sadomājis beidzot uztaisīju. Jo tur nav paredzēts, ka tu izdomāsi kā appist "wordu", lai tur izveidotu kaut cik ok animāciju.
Kā vēlāk lasīju redditos, Canva iepūš kolektīva lielākajiem idiotiem (tā stabili bija vadība, ne Kristiāna) iedvesmojošu miglu acīs, ka dizains ir viegli-ātri-lēti. Ja tev vajag līksmojošus preset burtus uz fona, tad videoreklāma veidota Canvā, ir gatava, nav šaubu.

Nosūtīju driskas, parādīt, uzrakstīju šo visu daudz korektāk, un aizgāju pēc šņaba. Nav iekšā to šorīt no scratch sākt Adobē. Kā es kusīšu, kad to pašu bez 4.pakāpes programmas appisieniem darīšu Adobē. Adobe, I do love you.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}