7.. Apr, 2023 | 03:00

Bērns jau sen guļ, vienīgi es nevaru izdomāt, ko darīt. #kodarīrīt?
"ja kodīsi, braukšu atpakaļ pie mammas. un neizskatās, ka tu ej trepītē". trepīte ir Mārtiņa ieviests jēdziens alko mazināšanai pa pāris dienām, līdz aptur pilnībā. "nope, nope, šodien vēl full amount (izpirkts nočņaks, kilo ieskaitīja, hah, (bet ne diži varu palīdzēt draugiem, jo totāli smagi maksājumi no tā coolo), un par trepi domās rīt.
Taksim atstāju 5 hevro virs, jo pielēju salonu. Tagad tur pārdod pārlietu vāji hermētiskās piena pudelēs.

Nekas nav labi. Pat alko. Pasarg, ja nebūtu alko, es sajuktu prātā. Tas nav small talk. Es pamodos 22os, un kritu histērijā, līdz attapos, ka man ir kilo kontā, un Dievs lūdzu, lai nočņiks strādā.

Beibēm vismaz aizskaitīju kapeikas, mīlestībai nieku, un vēl mazāku nieku G, jo pasūtījusi teroristus nahui, un tagad tik panikā par naudas neesamību.

Tas ir viegli. Brain man šobŕīd nav. Tikai jāievada 4119, un svaip, maksāt.
Jautātu, jums kādam ļoti ļoti vajag salīdzinoši mazu naudiņu? Nope. Es gribētu beibēm palīdzēt vairāk, bet man ir xls prāts pat pālī. Es pat viņām nevarēju iedot vairāk, lai nesagāztos es pats. Štrunts, nodzert, bet Totals parasti rāda, ka to nodzerto naudu labāk būtu nomest zemē, kur cilvēki bieži staigā.

Es nekad cibā tā sev neprasītu, un saprotu apsvērumus, bet ja kaķis jāved pie ārsta, un fuckthatshit, man nebija par ko aizvest pie ārsta. Nevajag pasaules sūdzības, es naivs, ieskaitīšu, nejautāšu neko. Vnk konta nr. Cik varēšu

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}