16.. Mar, 2023 | 03:13

tukša degvielas tvertne.
nu pag, pameklē plauktā, tev ir obligāti jāiešņauc, jo alko vispār neko nevelk.

yetti, tu zini, ka esmu nojūdzies. es pat nepieļāvu tevi savā dzīvē. gribu redzēt kā rīt jutīšos. zivs būs dzēsta vai kaunā atstāta novārtā.
es tik vienkārši nemainu ne domas, ne sirdi. nofotografēt vēl sadrupinātu daudzumu antidepresantu?
man tagad jābūt akrobātam savās domās, un lai iet neiespējami daudzumi anti-d.

Laura netieši teica, mani dziedējot pirms nedēļas about – tu [es, 160873-10606] esi atkarība.
jā viss manā dzīvē ir atkarība. smieklīgi, ka tikai ne nelegālās drogas. es tiešām neņemu, vai brīvi izvēlos, kad vajag un kad nē. bija laiks, kad fanoju.
pārējais ir atkarība. darbs, cilvēks, saldumi

palielīties tikai, zāle ir pārtikas statusā, un poverī par mentiem, es cienātu, bet varu izaudzēt tikai sev pietiekami, mazajā teritorijā, un nav droga, bet pat tagad nepīpēju, jo gribu prātu, un Massive Attack labi izkniebj, lai ko es domātu – viņi ir permanenti, tāpēc Dievs.

kāsi gan vienmēr no manis var dabūt (tikai ne random cilvēki, lai nesadomājaties), un L teica, pat Nīderlandē nav tāda stafa. visi bliež riebīgi, kas tur mēģināti. nav tādas zāles, ko es audzēju, pat NL. man esot tīrākā visādās nozīmēs. i hope so, es pret augu izturos kā pret dzīvu būtni, brīžam paviršs.

Atkāpe: homegrow arī Nīderlandē esot best. Kofīšopos tirgojot sūdu, nu kā aizdomīgus pelmeņus rimi. Man vispār esot 5 zvaigznes no piecām.

Gan cibiņiem, gan mentiem. Es nekad nepārdodu par naudu. Ja draugam vajag, easy, dabūs pīpēt kaut uz nedēļu sirsnībā.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}