20.. Feb, 2023 | 09:28

Vai cik jauki, čuriņa nav raustīta aizmirstu laiku. Tad nebūs tik traki, ka jādzen sevi uz visādām citu sievu izpišanām, un visu, kas nosverās vēmekļu virzienā. Sukubs prasa tieši to. Aktivizējas vizuāls troksnis, visu ekrānā padarot par mokošu farsu, un tad netīrība palīdz to pārvarēt.

Un detaļās: Tad sākas cīņa – uzdzīt interesi, raidīt nost fona troksni, un pamanot pārāk lielu ditoršn, pieslēgt apziņu "atsakos", man sex nevajag vispār, tik ļoti negribu piekrist apzināti domāt sūdus, un raustu skatoties par stūriem, kaut kad jau nonākot pie scenārija, kad var nobalansēt – še, sukub! un tad, pohui, es tevi apmāniju. un nekad nezinu, vai apmānīju.

Arī bez ezotērikas, ir tik sapista psihe, ka var redzēt slīpmašīnu plauktu sennukai, vai jebkas cits var rādīties priekšā ekrānam.

Ak jā, viens no traucējumu presetiem ir jau vizualizēts Aphex Twin - Windowlicker. Izstāstīšanai smieklīgi, bet pats novēršos, atkal šitas triks. Atstāj tikai attēlu, ar pilnīgi cita sektora domām, tik nodalītām, kā bilde būtu tv, bet skaņa no radio. Un tad tur var pa virsu sadomāt plastilīna multeni.

Rakstot precīzāk atcerējos. Sāk mierīgi. Kad sāk jaukt ārā, cīnoties black&white, iedot hendikapu black, un kad draivu vairs nevar izjaukt, tad vispār atlaiž visus mājās. Jāvienojas gan, ka tā ir spēle, un tu taču redzi manus nodomus. Bet vai nodomi tad neprasa nocirst roku, ja tu apzināti izkar vafeli, līdz jūti, ka tagad laiks sabāzt atpakaļ, pārmest krustiņu, un redz, – kā jau izplānoji – tīrs. Visiem labi.

│Ҩ│ | knābt | Add to Memories


Comments {0}