zilonkauls - [entries|archive|friends|userinfo]
zilonkauls

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 28th, 2018|09:36 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien uzvilku mini svārkus un izgāju ārā. Tramvaja pieturas nojumē ieraudzīju cik resna esmu, tramvajā redzēju kā vecis skatās uz mani neizpratnē, aiz riebuma. Gāju atpakaļ mājās uzvilkt drānās, kas aizklās manu ķermeni. Tomēr lai arī ko es vilktu, vienmēr varēs redzēt cik brangi un miesigi palikuši mani gurrni un kājas, cik apaļīgs vēders. Skatoties no apakšas var redzēt ka manu spico zodu rotā skaists dubultzodiņš. Izskatos kā tukla sieviete Dīrera gleznās. Man ir kauns atrasties uz ielas un runāt ar cilvēkiem, jo es negribu būt tā meitene, kura apēd 3 saldējumus dienā, Tagad ir tas trakākais ķermeņa dismorfijas peak sasniegts, jūtos kā milzīgs gaļas gabals kam nākas uzņemt arvien vairāk tauku kārtas uz miesas. Gribu atpakaļ tos laikus, kad visi mani cienīja un izteica līdzjūtību.
Apņemos kļūt par svaigēdāju, un dzert daudz kafiju, izslēgt taukus un ogļhidrātus no savas ēdienkartes.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:May 28th, 2018 - 11:13 am
(Link)
nu come on! nevienam vecim nav nekāda darīšana, kā tu izskaties un las tev mugurā, tu neesi pārdošanā, tu dodies savās darīšanās un velc to, kas tev ir ērts. kad dosies meklēt romantisko partneri, tad arī var piedomāt pie tā, ko vilkt.
From:[info]nulle
Date:May 28th, 2018 - 11:38 am
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]kaszczejs
Date:May 28th, 2018 - 05:36 pm
(Link)
Vēl jo vairāk, vecis, kas, tavuprāt, redz treknu mātīti (par kādu tu sevi iedomājies, bet sievietes domām par sevi nav nekādas nozīmes), skatās uz šādu mātīti nevis ar riebumu, bet ar cerību - tāda no izmisuma varbūt būs tik neizvēlīga, ka iedos pat viņam.
From:[info]zilonkauls
Date:May 28th, 2018 - 06:52 pm
(Link)
par to veci vispār nav runa, mani vairāk uztrauc tas, kā es atkal sevi redzu un jūtos savā ķermenī. pavelk uz anoreksijas fāzi nr 2
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:May 28th, 2018 - 07:47 pm
(Link)
gribēju tikai uzmundrināt. nelaid klāt sev to fāzi nr.2. gan jau dakteriem ir padomi, kā to apturēt.
From:[info]zilonkauls
Date:May 28th, 2018 - 11:09 pm
(Link)
paldies