Moon River and Me
polkovņika atkritumi
 
23.-Sep-2013 10:17 am
kandelabram emmy balva, tas ir duglasam. man gan bija diezgan pretīgi uz viņu skatīties. it kā viņi labi spēlēja, deimons arī, bet vienalga pretīgi skatīties visu to zeltīto fru-fru. man pie tam jau tāpat nepatīk ne deimons (kā winona ar viņu varēja?), ne duglass un tad vēl šis viss kopā. un beigās, kad nav ko teikt, vienmēr var pateikt, ka viņi spēlē to, kas paši nav, un tās vienalga ir klišejas, kaut kādi viņu priekšstati, lai cik autentiski pasniegtas, un varbūt, jo autentiskāk pasniegtas, jo personiskāk, jo slidenāk, jo vairāk izskatās pēc ņirgāšanās, it kā gejisms būtu kaut kāds defektīvais elements, kuru katrs vīrietis, ja viņš ir tāds meistars kā duglass, var sevī atrast un nospēlēt. ja atklāti, man tā filma riebās, man pat izlikās, ka tā ir slēpti homofobiska. it kā kāds tevi paņem aiz pogas un pielien ar savu seju tev tuvu klāt, bet nedara to pa īstam, piedirš tevi ar kaut kādām spēlītēm, un tas ir tas pretīgais.
Comments 
23.-Sep-2013 10:35 am
Man gan tā nelikās. Un ja tur arī bija kāda kritika, tad drīzāk queen un posh un kiča, nevis gejiskuma, kam nemaz nav vienas tādas kritizējamas sejas, bet to ir tik daudz, cik daudz ir cilvēku.
23.-Sep-2013 02:42 pm
nu man gan likās, ka viņi tēlo ne tikai konkrētos personāžus, bet taisa tādas uzvedības klišejas, kuras it kā ir raksturīgas kādam kopumam. jo manierīgums nav pats par sevi kaut kāds kopīgs, bet katrā gadījumā atšķirīgs
23.-Sep-2013 02:53 pm
bet nu es te attaisnojos, jo patiesībā, man varbūt vienkārši nepatika viņi abi
23.-Sep-2013 06:04 pm
Liberače tik un tā nekļūtu simpātiskāks personāžs, ja viņu tēlotu Dastins Hofmans, tā ka nav svarīgi, kurš konkrēti viņu parodē :-)
24.-Sep-2013 11:31 am
nu jā, nu jā, es paskatījos googles attēlus, viņš tiešām bijis varde, bet vienalga man tajā interpretācijā kaut kas nelikās īsti kārtībā. katrā ziņā, es nesitu plaukstas par to, ka, rekā, heteroseksuālais duglass ar sapratni atveidojis geju. es tajā nekādu varonību neredzu.

bet ir jau tādi liberačes kā suga, tas arī fakts, arī tepat starp mums visādas tādas "ķoščas" dzīvo, un man šī suga baigi nepatīk, tā estētika un vērtību sistēma, viss kopējais komplekts ir reāli derdzīgs.
This page was loaded Maijs 1. 2024, 6:37 am GMT.