Moon River and Me
polkovņika atkritumi
 
22.-Jun-2012 12:49 am
nujā, man patīk kino ar plakanāku bildi. piemēram pāris dienu atpakaļ atklājās, ka man nemaz nepatīk fransuā ozons, jo a. bija pa ilgiem laikiem uzlicis lietus lāses uz nokaitētiem akmeņiem, bet tur sākumā balss paziņo, ka filma uzfilmēta pēc fasbindera lugas motīviem. un es sāku domāt, ka tā taču vienīgā ozona filma, kura man tā pa īstam patīk, ka visu laiku no ozona gaidu tieši šādas filmas, gaidu un nez kāpēc nesagaidu, un skaidrs kāpēc nesagaidu - jo patiesībā man šajā filmā patīk nevis ozons, kā biju līdz šim iedomājies, bet fasbinders.

man patīk, kad uz ekrāna ir dzīvoklis vai kāds norobežots kakts, kurā cilvēks ieņem savu nolikto vietu un nevibrē pa pasauli kā ikaruss ar novirzi viens metrs. kad fonā ir kāda konkrēta siena, bet uz tās cilvēki kā zīmējumi, kuri ja sēž tad sēž, ja stāv tad stāv. pieceļas, aiziet no punkta a uz punktu b, nostājas tur un pasaka punktā b sakāmo. ja atkal jāiet, tad aiziet uz citu istabu, nostājas punktā c pie citas sienas ar durvju rāmi apkārt kā gleznai un pasaka tur savu sakāmo, un kamera nekustās, tā paliek uzlikta, kamēr aina nav galā, nevis kaut kādi stihiski haosi, kas plūst un mainās un mainīdamies vēl paspēj sasimbolizēt kaut kādu bezvārdu hujevu tuču.
Comments 
22.-Jun-2012 10:43 am
Man tam ir nozīme. T.i., ja kāds grib ņemt nopietni to idiotu, viņam piekrist vai teikt kaut ko pretī, lai tā tad ir viņa problēma.
22.-Jun-2012 11:01 am
tikpat labi tā var teikt arī par Putinu "ja kāds ņem nopietni to idiotu, tā ir viņa problēma". neviens jau nestrīdās, ka teksts ir absurds un debīls, diemžēl rakstītājam ir vara, kas viņu atšķir no cibiņa, kuru var aizskrollēt tālāk. ja debīls un nepatiess teksts sasniedz plašus iedzīvotāju slāņus (+/-), tad tā kļūst par sabiedrības problēmu.
22.-Jun-2012 11:18 am
Es arī nestrīdos, bet man tiešām vienalga par cilvēkiem, kuriem tāds Zadornovs vai, teiksim, Busulis ir autoritāte.
This page was loaded Maijs 4. 2024, 2:01 pm GMT.