Zete akal muldās

Zetinja Tresor

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es brīvdienās laikam kaut ko labu esmu izdarījusi. Šorīt atbraucu uz centru un auto noparkoju pirmajā vietā, no kuras vispā sāku meklēt. 2 minūšu cilpojienā no darba, trepes ieskaitot.. Izskatās, ka bezmaksas stāvvietas atrašana Rīgas centrā ir karmas jautājums. ^_^
  • tā mēdz gadīties. Man gan stāvvietas pie darba tāpat bezmaksas, bet atrast brīvu vietu parasti var tad, kad to vismazāk vajag :)
  • (Anonīms)
    goda vārds, nesaprotu, kāpēc tev būtu uz darbu jābraukā ar auto. takš transports iet normāli. Es Rīgā kad dzīvoju, jā, braukāju ar auto, jo līdz transportam 15 min vai arī jābrauc ar 2iem. Bet tev takš pietura 3min no mājas un 3 no darba..

    Agzas
    • Pietura ir 7 min no mājām un 5 min no darba + ~10 min stāvēšana pieturā no rīta, un hz cik vakarā, jo sastrēgumu stundās šamie kursē diezgan ne pēc saraksta. Pie manas pieturas autobuss ir jau diezgan piebāzts un līdz pārmīcījies pāri vanšiniekam, tas tukšāks nekļūst - tieši otrādi. No tā izvairīties var tikai un vienīgi braucot vai nu smagi agrāk (ko es nedarīšu - paldies) vai 2h vēlāk uz darbu. Pašlaik bez lieliem stresiem darbā ierodos diezgan laicīgi, kamdēļ tīru sircapziņu laicīgāk ari varu doties prom. Ceļā pavadītais laiks no durvīm līdz durvīm sanāk apmēram tāds pats.

      Pa taisno no darba uz mājām braucu reti, biežāk sanāk, ka pēc darba dodos vēl kaukādas ģēlas kārtot vai izklaidēties. Apmēram reizi nedēļā uz darbu sanāk doties no Jelgavas puses nevis mājām.
Powered by Sviesta Ciba