Ahāts


11. Marts 2023

hehe @ 18:12

Mūzika: Loathe - Heavy is the head that falls with the weight of a..

čau
kādu brīdi nevarēju atrast, kur jāspiež, lai sāktu rakstīt :D
ik pa laikam iedomājos, ka jāsāk atkal rakstīt regulāri, jo pohuj, bet tad pēc pāris sek saproti, ka nav poh, un negribas tur to un šito, bet lai trenētu poh, tad nu lūk, "sveiki"
(laikam jau otro reizi mēneša laikā?) slimojos pa māju ar kovdnieku, un tā nu klīstu pa kompi un atceros senaizmirstas lietas kā piem lastfm profilu, kas ir vnk tāāaāda konfekte-altāris ka maz neliekas. esmu senti mentāla af, un tur ir saglabājies gandrīz viss kopš 2009. gada, izņemot ļoti daudz muzona, kuru liku Terapijā no planšetes , piem, Earth vai Plantasia (:D)
piem klīstu pa misenes profilu un domāju, kuru no šedevriem varētu uzdrukāt uz krekla, un atceros savu sajūsmu pirms miljons gadiem par veidenbauma komiksiem, kurus nekad vairs neieraudzīšu.
ilgu laiku savu datoru gandrīz vispār neizmantoju. nez, kopš vācijas, tātad kādu pusotru gadu. tikai piebeidzot bakalauru sanāca atvērt, vajadzētu visu to drazu tagad savākt un izdzēst un aizvērt un aizmirst un aprakt un nākamnedēļ aizbraukt uz faķi pēc vākiem, lai var beidzot kaut ko iešņaukt no viņiem.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: 12. Marts 2023 - 01:15
(Link)
Man vairs neskroblo :(
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: 12. Marts 2023 - 01:15
(Link)
Plantasia labs muzons.
[User Picture Icon]
From:[info]basta
Date: 12. Marts 2023 - 12:05
(Link)
Awww...