Reach The Skies: A Lifebook

"A Feast for Crows": Check!

"A Feast for Crows": Check!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
!MAY CONTAIN SPOILERS!

Okay. Izlasīta "A Feast for Crows", plauktā jau gaida "A Dance with Dragons". Lai kā arī man patiktu Martina brīnišķīgi detalizētā pasaule, mani brīžam moka personāžu miriādes, kas tur parādās. Turklāt dažreiz pārņem sajūta, ka Martins ir gribējis lai es atceros to vai citu personāžu, un es to nespēju izdarīt. Tas iesūkā un noved pie situācijām, kad es rindkopas par tā un šitā bruņinieciņa radurakstiem lasu pa diagonāli. Pietrūka arī labi zināmo personāžu - Brāna, Daenerys, Tyrion. Ir labi ka autors izveic tādu kā dabisko atlasi personāžu vidū, tos dažādi piebeidzot - mazāk vārdu, ko atcerēties.
Ak jā, grāmatas lielākais joks - Cersei episkais feils. Sen nebiju tā smējies.
  • Kindle searchlight ir atbilde tiem 'kas šitas ir par zvēru'.

    Apsveicu ar izlasīšanu :) Un jauku lasīšanu tālāk :) Cersei only gets 'better'. Daenerys un Tyrion nākamajā ir ē... vairāk nekā gribētos.
    • Paldies par apsveikumu :) Šo grāmatu sēriju, atšķirībā no tik daudzām citām nepabeigtām, izlasīšu līdz galam, 5. grāmata izlasīta, bet vēl nav apnicis. Bļin, Martins ir burvis!
  • Ja tev liekas, ka Feast for Crows bija paaraak daudz nesvariigu, kloneetu teelu, kam graamataa veltiits paaraak daudz teksta, I have bad news for you, buddy :D

    Braans? Vienmeer esmu latviskojis Bran kaa Brenu. Nesaku, ka taa ir pareizaak, vnk interesanti kaa kursh to interpretee.
Powered by Sviesta Ciba