Reach The Skies: A Lifebook

Darba sludinājums

Darba sludinājums

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir pienācis laiks, kad man atkal nākas izmantot cibu kā platformu darba sludinājumam. Tātad:

Tiek meklēts IT specs. Alga - 1300 Ls pirms nodokļu nomaksas ar tencenci pieaugt.

Nepieciešamās prasmes: Win Srv (2008 R2), Linux administrēšana (Ubuntu), ugunssienas administrēšana, serveru virtualizācija. Labas angļu, krievu valodas zināšanas.
Ieteicams: Zināšanas programmēšanā: perl, bash, php valodas. Spēja izstrādāt, sagatavot dažāda veida dokumentāciju. Ļoti labi, ja ir izpratne par karšu personalizāciju.

Uzņēmums: Starptautisks karšu personalizācijas uzņēmums ar darba vietu Riga Plaza rajonā.

Ko iegūsiet: Stabilu darbu, ar nopietnām izaugsmes iespējām, sakarīgus kolēģus, tai skaitā no citām valstīm. Veselības apdrošināšanas paketi (no 2013. gada)

Pieteikties, sūtot ziņu uz zeno@zenofex.lv
  • vaajdzīgās prasmes ir aprakstītas detalizēti. a darba pienākumi? būt par "IT specu" ?
    • Darba pienākumi - administrēt serverus (2 windows serveri, 8 linux serveri), lietotāju atbalsts (12 lietotāji lielākā daļa ir zinoši un paši spēj tikt galā ar lielāko daļu problēmu). Tad vēl uzturēt failu transferu no/uz klientu sistēmām (principā perl/bash script'u kopums, nākošgad plānots pāriet uz mātes uzņēmuma sistēmu). Un liela daļa darba saistīta ar security - jāievēro VISA/MasterCard prasības tīkla uzbūvē, serveru drošībā, utt.
      • par 8 linux serveriem - būtībā aktīvi tiek izmantoti 3, pārējie ir ļoti vienkārši un izmantojas tikai kautkādiem vieniem mērķiem (backup, utt) so viņi nav tur praktiski nemaz jāaiztiek.
Powered by Sviesta Ciba