Reach The Skies: A Lifebook

TVNET meklē korektoru... Not!

TVNET meklē korektoru... Not!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau ilgu laiku mans top Latvijas ziņu portāls ir TVNET. Bet īstenībā būtu jāsāk pārslēgties uz kaut kādu apollo vai delfiem, vai la.lv - jo ar katru jaunu rakstu TVNETs sāk izrādīt aizvien izteiktākas deģeneratīvas pazīmes. Tekstos vārdi atkārtojas, tiek pieļautas muļķīgas kļūdas virsrakstos un attēlu aprakstos... Skatoties no pozitīvās puses, vismaz pagaidām var saprast, par ko ir runa, zinot raksta kontekstu.
I mean, es te ķēpājoties cibā, varu sataisīt stulbas stila, drukas un citādas kļūdas, bet ja liels ziņu kantoris ar savu ofisu un algotiem darbiniekiem, katru dienu atgremo kļūdām pilnus walls of text, tad secinājums ir viens - kaut jas ar jamiem nav kārtībā un, ja tuvākā laikā lietas neuzlabosies, TVNETam ir risks pazaudēt lasītājus un ienākumus/peļņu, un tālākā nākotnē arī bankrotēt.

Piemēram, šā rīta galvenajā ziņā par PVN un IIN samazināšanu acīs uzreiz iekrita IIN pārsaukšana par IIM, un teksts "Lai pasargātu zemniekus no zaudējumiem pieaugošās produkcijas pašizmaksas palielinājuma dēļ..." (izcēlums mans) Kā arī, man zināmu jautrību izsaukušais attēls ar Saskaņas Centra darboņiem Klementjevu un Urbanoviču, kur attēlā (ja var ticēt tā parakstam) kaut kur ir noslēpies vēl viens Klementjevs.
Powered by Sviesta Ciba