|
Aug. 4th, 2021|01:34 pm |
> vai tavi dēli uzreiz sāka sukāt iekšā steiku? vai tomēr tās bija vārīts liesums mazās devās aizvien biežāk?
doh. šis gan ir interesants arguments, lielāko daļu ikdienā patērētu augu valsts produktu mēs arī neēdam negatavotus. jēlus mēs faktiski ēdam gandrīz tikai augļus, un tos dārzeņus, kuri, tramtararam, nesniedz necik daudz kaloriju (tomāti, gurķi, u.tml.).
pie tam, šis arguments pat vispār nerunā par lietu. gaļēdājs, zālēdājs un visēdājs nav par to, kas ir grūti un kas ir viegli, bet par to, ko organisms spēj sašķelt un izmantot.
attiecībā uz bioloģisko pamatu, ir tak veselas veģetāriešu kultūras Indijā, kur patlaban, kad cilvēki ir viscaur drusku labāk dzīvo, joprojām neēd gaļu estimated 35-45% iedzīvotāju. tur pamats bioloģiskiem pētījumiem točno ir lielāks par pāris gadsimtiem.
i mean, lūdzu pielietot drusku veselā saprāta ideoloģijas vietā. es visnotaļ atbalstu veģetārismu un vegānismu morālo apsvērumu dēļ, bet, ja piesauc bioloģiju, tad lūdzu gatavību arī to pamatot.
|
|