|
Dec. 7th, 2020|11:55 am |
Visi uzskaitītie ir iemesli, kāpēc es vairs neesmu vegāne, bet tikai veģetāriete. Es arī vegānismu jēgpilni spēju pamatot tikai ar vides saudzēšanu, bet šobrīd tas ir tiktāl industrializējies, ka man tiešām metas slikti gan no tiem ar avokado saistītajiem jautājumiem, gan nenormālā iepakojuma apjoma, kas nāk līdzi visiem tiem processed vegānu sieriem, viltus gaļām, cīsiņiem utt. Pienu un krējumu es, mazliet piepūloties, varu iegādāties savā tarā, ko arī daru. Pārējā pārtika, kartupeļi, putraimi, pupiņas, dārzeņi ir lēta, samērā zero waste, samērā vietējas izcelsmes un ar nelielu ekoloģisko pēdu. Un kas interesati, diezgan līdzīga tai, ko mierīgi ēdām 90.ajos, kad vienkārši bija maz naudas.
|
|