Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Oct. 8th, 2020|11:46 am
polija
izskatās, ka nē. Vnk lasot [info]zazis ierakstus, es laikam sāku saprast, kā tas var būt, ka visi vegāni/veģetārieši ir daļēji "sisti galvā" un vnk "cannot stop".. Tas apmēram tas pats, kas es, kas lietoju piena produktus, tagd bāztu katram, kurš lieto madeļu vai sojas vai sazinkādu vēl pienu, acīs, ka redzi KĀ notiek tā audzēšana, KAS tiek iznīcināts tā rezultātā, kādas tur sekas uz tādu vai šitādu ekoloģiju, utt. utjpr.
Pārējiem nav laika vai vēlēšanās meklēt, publicēt, stāstīt citiem šādu informāciju. Bet vegāniem/veģetāriešiem ir. Gan laiks, gan mainly - VĒLME :D :D
es domāju, ka jebkura mass production - vai tā ir augu bāzes vai dzīvnieku bāzes, ir kaitīga ekoloģijai un visam kam. Ja par visu to augu valsts produktu ievākšanu vajadzētu maksāt tiem, kas to darbu veic āzijās/āfrikās tādu cenu, kādu rietumvalstīs, lielākā daļa vietējo vegānu ātri vien atsāktu gaļiņu ēst, jo no plikiem kartupeļiem un apmiglotām cūku pupām ilgi neizvilktu (neapmiglotās nevar ēst, tur daudz vabolīšu un kāpuriņu iekšā, vēl kādam ciešanas nodarīs).
Lai nebūtu to visu ciešanu un masu produkcijas nevienā jomā, vnk vajag pašiznīcināties 4/5 cilvēces. Tad govis skraidīs savā vaļā, draudzīgi mirs no bada un drāzīsies ar bullīšiem, dažas mirs dzemdībās, ja tās būs izdrāzis pārāk liels bullītis un vispār dzīve būs viena vienīga laimība un paradīze..
// P.S. Savas domas izteicu, vairs komentāros neiesaistīšos pie šī ieraksta. Droši var "dirst virsū".. Komenti uz e-pastu NEnāk.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.