Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Jun. 1st, 2020|12:54 pm
polija
kamēr būs tādi cilvēki, kā te augstāk komentos, tikmēr arī dzimtbūšana rullēs uz urrā :D
Cilvēkiem vnk nepatīk būt brīviem.. :D Pārāk daudz izvēļu. A tā - viss skaidrs..
Es domāju, ka kredītu var ņemt uz dažiem gadiem. Nu tur max 5, nu maaaax - 7,5gadi.. Ja vajag z vairāk, tad varbūt tiešām tas īpašums ir par dārgu un krutu situāciajai? Par mantojumu jau nu toč būtu jādomā vismazāk.
Man i savs dzīvoklis. Kredītu nevajadzēja ņemt - nopirku tāpat. Rēķinot VISUS izdevumus, izkalkulēju, ka kaut kad pagājušogad ir jau 100% apmaksājies (respektīvi, iztērētā summa, plus visādi īpašnieka izdevumi, kas atkristu īrējot - mīnus potenciālā īres maksa).
Un iespēja "aj - pārkeditēsies, pārdot, nopirkt citu" ar nav TIK vienkārša. Jo tad jāsameklē tas cits īres/pirkšanas variants, plus vēl vēl vienlaicīgi arī pārdošanas variants.. Protams, ka to var izdarīt. Bet notīties kur vēlies ar apaļu summiņu bankā tomēr ir vieglāk, nekā, ja tā apaļā summiņa ir ieguldīta dzīvoklī. Plus manā gadījumā atkrīt arī pārkreditēšanās, jo viss mans. Bet citādi vēl no bankas visādus papīrus vajag.
Par pārmaksu tiešām nav ko runāt .Savulaik rēķināju kopējo par kredītu samaksāto summu šķiet uz gadiem 10-15 vienam īpašumam. Sanāca kkur 80% īpašuma vērtības procentos vai tml. Mok kkas ir mainījies..
Es saprotu to kredītu tad, ja tā ir jostas savilkšana uz ļoti īsu brīdi - tiešām izdevīgs darījums degungalā, lai sakrātu, jāgaida vēl pāris gadi. Īpašums negaidīs. Pārdevējs nav ar mieru gaidīt. Jā, aizņemies trūkstošo no bankas, nomaksā 2-5 gadus, miers. Bet, ja cilvēks nevar sagrabināt pat pirmo iemaksu, tad viņam tas īpašums toč ir par dārgu. Bet zinkā - patērētāju sabiedrība, visiem gribas dzīvot skaisti. :D
Kā ieguldījums nī gan var būt pat prātīgāks. arī tam pašam zeltam vērtība var mainīties, plus tā tomēr ir kustama lieta. Kustamas lietas var aizkustēties arī.. Nekustama, ja nopirkta prātīgi, ar skatu nākotnē, var būt noderīgi. Ja nu kā investīcija nesanāk, tad kaut vai pašam ir kur dzīvot un, ja tur vēl drusku zeme klāt, sliktākajā gadījumā (viss slikti ar visu ekonomiku un visu, inflācija, zeltu nevienam nevajag) var kaut vai iekopt naturālo saimniecību un kkā dzīvot :D
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.