Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 25th, 2020|09:58 am

az
man bija draugs, kurs jutās loti līdzīgi, vins vienmēr bija loti jauks un mīloss pret sievietēm, un tāpēc dusmojās, ka vinam arī jāidentificējas ar white men's guilt.
bet man skiet, ka tās it collective healing sekas.
līdzīgi kā sexual minorities, viniem vajag pride. zinu daudzus cilvēkus, kuri saka, man nav problēmu ar viniem, lai dzīvo un gul, ar ko grib, bet kāpēc vajag publiski. bet vajag. tiesi tāpēc, ka gadsimtiem bija jāslēpj, un tagad vajag to izkliegt, tā lai viss ir ārā, visas sāpes un bailes un lai visi redz, ka vini drīkst dzīvot.
sievietes nedrīkstēja neko pretī runāt arī gadsimtiem ilgi. tikai dzīvot ar sajūtu, ka tu dzemdē bērnus, bet kāds atnāks, panems vinus karā, izvaros. un tagad sievietes var teikt visu, un vinas mācās to darīt, un tam visam kolektīvajam sakrātajam ir jānāk ārā.
sis ir klasiskais white ppl - black ppl stāsts in usa. u are free now what's ur problem, live and prosper. un tad ir jautājums, are they equal though, are they healed though. ko tas izdara kolektīvam, ja tava rase gadsimtiem bijusi paverdzināta.
ar to es gribu teikt, ka visas sāpes ir īstas, tavas arī, un tu nekad neesi nevienu sievieti sāpinājis, bet ko lai dara, ja tik daudzām vēl sāp. es piedzimu loti despotiskam vīrietim, tā ka man sava cilvēciskā vienlīdzība bija jāizcīna pasai, seit un tagad. par spīti tam, ka es piedzimu vienlīdzīgā pasaulē. un man joprojām ir bail no vīriesiem. varbūt tāpēc, ka loti labs draugs, labākais, kāds man bija bijis, mēgināja izvarot un brīnījās, kā es varu būt tik stipra. jo es esmu iemācījusies cīnīties fiziski pretī. jo reālajā dzīvē, viens pret vienu, daudz kas notiek. un, ja man nebūtu iemācīts, ka mans kermenis pieder man, es drosi vien lautu visam notikt. kā skolas laikā. kad man vēl likās, ka vīriesi ir visstiprākie. vini ir stipri un maigi un mīlosi. bet vini arī nogalina vieglāk. manā pieredzē. tāpēc es priecājos, ka mēs drīkstam runāt, ko gribam, un es drīkstu teikt, ka es negribu kaut ko, un teikt nē, un būt launa un riebīga pret cilvēkiem, kurus, ja būtu piedzimusi omītes vietā, i should please and obey.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.