Depresīva troļļa piezīmes - Velorastijas prieki. [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Velorastijas prieki. [May. 10th, 2020|08:27 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:May 15th, 2020 - 09:05 am

Re: "Daudzviet ceļu joprojām apgrūtina nenolīdzinātas apmales"

(Link)
esmu precīzi tādās pat domās, ka jo vairāk tādu agresīvu tipāžu kā mēs uz brauktuves, ko drīzāk ar mums rēķināsies. tāpēc aktīvi propagandēju braukšanu pa brauktuvi. jā, visi satiksmes dalībnieki ir aizmirsuši un nevēlas sakarīgi interpretēt to nosacīti jauno un debilo punktu par to, ka jābrauc pa braucamo daļu, izņemot.....

BET. nu nedrīkst mīzaliņiem pieprasīt, lai viņi riskē ar savu veselību. tā ir bullijošana. man tik šitas pavisam nesen pieleca (:
jā es varu ar velo nospiest arī autobusu, ko es nedaru, bet esmu redzējis, ka nedrošākus satiksmes dalībniekus autovadītāji brutāli spiež nost, es ticu, ka bailīgākam tas atsit jebkādu vēlmu jebkur braukt pa brauktuvi.
kroč aicinu būt empātiskākai [personai]
From:(Anonymous)
Date:May 15th, 2020 - 10:04 am

Re: "Daudzviet ceļu joprojām apgrūtina nenolīdzinātas apmales"

(Link)
Hmmm, kas tad tajā "jābrauc pa brauktuvi" ir jauns? Es neesmu tā baigi sekojis visādiem sīkumiem ko CSN šad tad pamaina, bet šajā uzstādījumā radikālas izmaiņas pamanījis neesmu. Drīkst braukt pa ietvi, netraucējot gājējus (jā, šī piebilde varētu būt jauna), drīkst pa brauktuvi, nedrīkst pa brauktuvi tad ja blakus ir "velosipēdu ceļš" (bet nevis "gājēju un velosipēdu ceļš" kā uz V tilta, ergo pa V tiltu es leģitīmi varu pist pa brauktuvi nevis mudīties pa tiem mudojobiskajiem serpentīniem visos galos). Deviņdesmitajos arī drīkstēja gan pa ietvi gan pa brauktuvi, un šķiet padlaikos arī, zato pirms kara - drumroll! - pa ietvi nedrīkstēja. Nu, vai vismaz nebija ieteicams. Tālaika CSN lasījis neesmu, bet Ērenpreisa bukletā lasīju "nebrauciet pa ietnēm (nē, šis nav mans typo, tur tas vārds bija ar n)".