Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 21st, 2020|10:39 am

extranjero
Ne jau no tavas ticības lietas ir atkarīgas. Zinātne nozīmē izpētīt visus iespējamos variantus, arī tad ja tie varētu būt negatīvi.

Varbūtība, ka šis ir no laboratorijas ir maza, bet tā arī nav 0%. Netiek jau domāts, ka viņi ar nolūku to izlaida. Drīzāk tas, ka viņi pētīja un eksperimentēja, un kaut kādā brīdī nepiesargājās, un šis izspruka laukā.

Visdrāk jau tā nebija, bet izmeklēšanai patiesībā var būt arī cits mērķis – ķīnieši ir ļoti slepeni. Varbūt rietumu valdības vienkārši grib noskaidrot, ko tad īsti ķīnieši dara tajā slepenajā Uhaņas augstākās drošības biolaboratorijā? Kādus vēl riskus tās slēpj?

Viņiem jau bija janvāra sākumā bija gadījumi, bet ķīnieši piespieda ārstiem, kas cēla trauksmi, parakstīt atsaukumu un atvainošanos. Gribētos ticēt, ka tas bija tikai ierēdņu stulbums. Bet ja nu viņi tiešām grib slēpt kaut kādas avārijas šajā laboratorijā? Un kāpēc PVO pēc tam tviterī paziņoja, ka nav pierādīta slimības pārnešana no cilvēka uz cilvēku? It kā jau loģiski, ja viņiem ķīnieši slēpa pierādījumus. Ņemot vērā Ķīnas politisko ietekmi uz PVO, šāda izmeklēšana varbūt pat ir ļoti vajadzīga.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.