Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 20th, 2020|09:27 am

kisswithafist
Nav tā, ka neattiecas, jo, tas būtiski ietekmē visas sabiedrības veselību.

Šobrīd ar homeopātiju ārstēt vīrusu būtu tāpat kā dezinficēt rokas ar kokakolu. Zinātne un uz pierādījumiem balstītā medicīna zina, var pierādīt un saprot, ka kola rokas dezinficēt nespēj, jo kola nesatur nevienu vielu pietiekamā koncentrācijā, kas varētu iznīcināt slimību izraisītājus – vīrusus, baktērijas un parazītus.
Tikmēr homeopātija pieķeras izdomātam aspektam un neesošām īpašībām. Homeopātija uzskata, ka kolā esošais cukurs iznīcina baktērijas, jo cukurs izveidojis kolai tādu struktūru, kas neļauj baktērijām izdzīvot. Kā tieši – nav svarīgi, homeopātija nemeklē konkrētus, pierādītus darbības mehānismus.

Tātad ja viens dezinficē rokas ar spirtu 60% koncentrācijā, bet otrs ar kolu, uzskatot, ka tiek pasargāts, bet patiesībā staigā apkārt lipīgām, netīrām rokām, tā ir visas sabiedrības problēma. Jo, pat ja lipīgo rociņu īpašnieks pats nesaslims, viņa netīrās rociņas var nezinot aplipināt kādu citu.

Mēs runājam par ļoti lipīgu infekcijas slimību, kas ietekmē visu sabiedrību. Pat ar esošajiem līdzekļiem, ar kuriem zinām, kā tie strādā, slimība izplatās milzu ātrumā un cilvēki mirst. Tāpēc, ja kāds uzskata, ka homeopātija var izārstēt no vīrusa vai aizkavēt tā izplatību, tas ir ļoti bīstami, jo cilvēki mirs. Var pašiedvesmoties, cik grib, un uzskatīt, ka tas strādā, bet cilvēki mirs. Domājot, ka ir pasargāti vai ka situācijai ir atrisinājums, cilvēki mirs.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.