Depresīva troļļa piezīmes - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 12th, 2018|08:00 pm

zazis
uh kā tu te ieskrējies. mieru, tikai mieru (c)

Jā ir man bērns, cenšos viņam nemelot. jau sasniedzis 16 gadu vecumu un, šķiet, nesūdzas, ka es būtu nez kā viņam pāri darījis.

Kāpēc uzreiz jāradikalizējas, nesaprotu. Visu bērnību lasīju paskas, tad pārgāju uz fantasy, tad sci-fi. Nevienu brīdi neuzskatīju, ka tā ir patiesība un kā tā būtu kā tāda kādam jāpasniedz, joprojām neuzskatu.

Iedomāties, ka bērns nebūs laimīgs, ja svēti neticēs iedomu tēliem ir tā dīvaini, bet, iespējams, raugoties no pieaugušā skatu punkta vajadzīgi, lai plūdeni pārietu pie monoteisma.

Jā, domāju, ka centieni rādīt bērniem pasauli kā paradīzi ir lieki. Kāpēc uzreiz mesties autokastastrofās un sirds slimībās, nezinu. Iespējams, ka daudzi nesāktu smēķēt, netrauktos tik neprātīgi ar auto, ja viņiem tiktu dota šādā informācija laicīgi.

Zinu, ka bērni ir laimīgi, jo viņu sistēmā ir daudz dažādu vielu, kas par to atbild. Zinu, ka viņi daudz vieglāk uztver citu nāvi.

Ja gribas mācīt bērniem, ka ir reizes, kad meli ir forši, droši, dari tā. Bet zinu cilvēkus, kuriem ziņas, ka Z-vecīts patiesībā neeksistē, ir trauma. Par zobu feju vispār neko nezinu, bet nujau mums ir arī halovīns un šit.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.