Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Tuesday, October 21st, 22:00

Šodien nopirku Zwiller nažu veikalā par Ls 11,50 smuki melnu zupas kausiņu, aiznesu mājās, attaisīju iepakojumu un viņš izrādījās no... gumijas.
Līdz ar to rodas jautājums - vai tas ir normāli?
Tas būtu pirmais jautājums. Otrais jautājums būtu - varbūt kāds var pačukstēt, kur varētu nopirkt/dabūt/sakombinēt kādu skaistu gultas pārklāju dzīvespriecīgās/psihodēliskās krāsās? Man kaut kā ir ienākusi tāda doma prātā, ka varētu no auduma atgriezumiem sadiegt kaut ko tādu atraktīvu. Varbūt kādam ir kāda pazīstama šuvēja/rokdarbniece kas to varētu uzņemties? Par samaksām vienosimies.

3 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]neraate
Date:October 21st, 2008 - 10:13 pm
(Link)
dzīvespriecīgu-psihodēlisku krāsu audumi jau ir jebkurā audumu veikalā, turklāt var izvēlēties kombinācijas. Juglā ir tāds veikals Mežrozīte, netālu no tramvaja galapunkta garas piecstāvu mājas pirmajā stāvā - tur varot lēti dabūt kolosālu gultasveļu.
nevienu šuvēju ieteikt nevaru, bet pārvalks principā nav nekas sarežģīts, to jebkurā mazā darbnīcā gan jau var sarunāt.
cibā šuj [info]fashionista, varbūt der apvaicāties
From:[info]xoox
Date:October 21st, 2008 - 10:16 pm
(Link)
tnx par padomu, iečekošu to Mežrozīti :)
From:[info]neraate
Date:October 21st, 2008 - 10:29 pm

žults

(Link)
tie melni zupas kausiņi draņķi vien ir. nu, tā rāda mana nelielā pieredze. sakarst, karstumā deformējas /var pat sakust/, sasiluši ož pēc plastmasas un smalkākiem ēdieniem piešķir neatkārtojamu plastmasas piegaršu
/man tāda nav, es spriežu pēc savas nelielās pieredzes saskarē ar svešiem plastmasas kausiņiem, bet man ir tāda lāpstiņa, kas ir baigais draņķis. bet varbūt dārgāks ir kvalitatīvāks