Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Friday, September 14th, 20:49

Es nezinu, kā sasummēt to visu, ko tagad jūtu, bet es zinu, ka negribu pakāst savu jaunību bez kārtīga blīkšķa un (optionally) destrukcijas.

Current Music: P.O.D - Youth of the nation

2 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]kakjux
Date:September 15th, 2007 - 03:01 pm
(Link)
paģirainam cilvēkam šito lasot rodas diezgan dalītas jūtas :) no vienas puses, mhm, protams. bet no otras - jēz, tā destrukcija tomēr ir baigais pain in the ass.
From:[info]atreyu
Date:September 16th, 2007 - 08:39 pm
(Link)
Ai nu tas notiek nemanot. Ja tu vēl streso, tad vēl esi tipa jauns, bet pienāks diena, kad tu kādā vecā fotogrāfijā iekš www.draugiem.lv ieraudzīsi to stulbo tīneidžerisko seju, ko agrāk uzskatīji par kādu no saviem stulbajiem draugiem, un sapratīsi, ka šīs sejas āda ir tik gluda un maiga, kā bērnam. Kā maigs rozā samts, kā zīdaiņa dupsītis, bet, kad tu veries spogulī uz savu rūpju pilno vaigu, tad redzi nobriedušu vīrieti, kas stiprs kā miesā, tā garā un kuram jau vairs nav NEKĀ kopēja ar tiem mudakiem fotogrāfijā iekš draugiem.lv Vairs nepaķer, nu vienkārši nepaķer tās lietas, kas agrāk, tagad tu vairs sevi neuzskati par dumpīgo jaunatni, jo zini, ka visa dumpīgā jaunatne pavisam drīz jau būs pārvērtusies pieaugušajos rūpju vagotām sejām. Tas viss ir bulšits, es tev saku, tas viss ir sūdi.