Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Monday, July 30th, 16:27

Fak, kad kaut kur izdzirdu jautājumu: "Kādus seriālus skaties?" vai, bļe, tādas briesmas kā "Kāds ir tavs seriālu Top 5?" iekšēji noskurinos un cenšos nedomāt par tik briesmīgu laika nosišanas (pareizāk, man liekas, būtu atspārdīšanas) veidu. Šis ir vienā maisā pie visām tām "nevainīgajām atkarībiņām", ēdieniem ar plastmasas piegaršu un siekalainās popkultūras tās sliktākajā izpausmē. Ir nācies dzīvot kopā ar pāris TV vergiem un manām acīm viens no briesmīgākajiem skatiem ir tā zilā, dārdošā istaba ar apdullinātajām, tukšajām aitu acīm un iekunkstēšanos ik pa brīdim, kad pakaļa uz dīvāna ir jānovieto citā stāvoklī.
Es neko, tikai tāds drebulis uznāca no vienas lasītas intervijas. Un nepatīk, ka to sūdu visapkārt ir tik daudz, bail, ka vienbrīd arī mani nenoķer aiz kāda amorālu marketologu izlikta āķīša, lai velns viņus sasper.

5 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]atreyu
Date:July 30th, 2007 - 04:46 pm
(Link)
Labi teikts!
From:[info]redz
Date:July 30th, 2007 - 06:24 pm
(Link)
Soooo.. tātad tu neskaties seriālus?
From:[info]xoox
Date:July 30th, 2007 - 07:04 pm
(Link)
Dažreiz skatos, bet neblenžu, tā varētu teikt. Ai, šis tāds emocionāls pousts, vienkārši žēl nedomājošos/viegli iespaidojamos cilvēkus un derdzas šīs "kultūras" menedžētāji. Bet galu galā tā jau viņu pašu problēma. Tur jau visa sistēma jāmaina, kā saka :) Stulbais kapitaļizms.
From:[info]redz
Date:July 30th, 2007 - 07:08 pm
(Link)
Bet seriāli ir kā garākas filmas.. tikai pilnīgi savādāk!
From:[info]torch
Date:July 31st, 2007 - 09:48 am
(Link)
Pēdējais teikums bija precīzi manas domas... līdz Prison Break. Es jau tā neskatījos ar mainstream, bet tikai tad, kad rādīja pa TV. Kad kādas divas sērijas biju izlaidis, nolēmu uz PC "iedzīt". Iedzinu tik ļoti, ka pirmo sezonu skatījos pat nakts vidū. Lostu nemaz nesākšu - nu i nafig!