Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Friday, November 10th, 19:31

Kad ilgāku laiku dzīvo no kaitīgajiem paradumiem brīvu dzīvi, paceļas atkal vecie pagātnes rēgi, kuri visu laiku veiksmīgi tika aizbāzti aizkrāsnē...
Vientuļi, piemēram. Nevis tā eksistenciāli, bet tā, pavisam parasti. Tusiņos berzēšanās vienam gar otru, lai gan nenopietni sadzerta, tomēr dod kaut kādu kopības sajūtu. Ceru, ka rītdienas joga un patiesi smaidīgie cilvēki, ko tur satikšu, izdauzīs man putekļus no galvas. Galu galā, rīt sestdiena, arī var aiziet kkur paberzēties :))

Daba nemīl tukšumu. Kad maini paradumus, lielākās pūles jāpieliek, lai liktu slikto vietā labos vai vismaz nekaitīgos. Ja atstāsi tukšu un nepiedomāsi par to, kas nāk vietā, daba ātri vien aizpildīs, iespējams ar to pašu iemeslu, kādēļ sliktie ieradumi radušies. Sanāk apburtais loks. Ja nedomā līdzi.

7 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]kakjux
Date:November 10th, 2006 - 07:45 pm
(Link)
ekh..
tāpēc es pat nepūlos atmest smēķēšanu vai ko tādu, kamēr dzīvoju šitajā vājprātīgajā bezbrīvdienu režīmā.
From:[info]esinja
Date:November 10th, 2006 - 07:56 pm
(Link)
Badošanās iet rokrokā ar smēķēšanu.
Bezattiecību periods parasti ar alkoholu.
Principā - tādi tādus atrod.
Vienkārši aizbāzt ar ko labu ar grūti. Jo viss gribasspēks jau ir patērēts lai no kaut kā atteiktos.
From:[info]xoox
Date:November 10th, 2006 - 08:08 pm
(Link)
Nez, man personīgi ir grūti tikai līdz pašam galīgā lēmuma pieņemšanas brīdim. Pēc tam jau tas ir tehnikas jautājums, ja tā var teikt. Kad esi pats sev godīgi atzinies, ka dari kaut ko nepareizi un iespējams esi darījis nepareizi gadiem, līdz galam atzinies, tad jau ir vieglāk un tad ne tik daudz gribasspēka vajadzīgs, kā - nebūt stulbam.
From:[info]kakjux
Date:November 10th, 2006 - 08:09 pm
(Link)
jā, bet... es nez.. ar atzīšanos kaut kā man vēl nepietiek :/
From:[info]xoox
Date:November 10th, 2006 - 08:13 pm
(Link)
Nu jā, pareizāk būtu teikts "ar atzīšanos un atbildības uzņemšanos". Atzīties jau var visā pēc kārtas, bet vai tu esi gatavs uzņemties atbildību par to, kas izriet no šīs atzīšanās? Dažreiz tas ir tik grūti, ka IMHO ir optimālāk turpināt darīt to acīmredzami nepareizo, līdz ieskrien ar galvu sienā un tad beidzot kaut kas iekšā pārslēdzas. Ne tas maigākais un gudrākais veids, protams, bet man nostrādā.
From:[info]kakjux
Date:November 10th, 2006 - 08:15 pm
(Link)
nu, vismaz tas parasti ir efektīvi ;)
From:[info]esinja
Date:November 11th, 2006 - 10:13 am
(Link)
Es varu nedēļu izturēt.. desmit dienas. Pa to laiku, manas pieradinātās smadzenes ir izdomājušas pavisam vienkāršu iemeslu "Kāpēc gan nē??"...
Tad sākas murgs.