Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Friday, April 28th, 13:17

Diezgan smieklīgi, ka daži stāsta rinķī un apkārt, bezmaz vai ar svešvārdiem un citātiem lai beigās pateiktu elementāru lietu. Piemēram, ka tagad ārā ir pavasaris un viņi jūtas labi.
Pasakiet taču vienkārši: "Baigi forši, ka iestājies pavasaris un spīd saule!". Domā, neviens nesapratīs? Tikai tavi pārsarežģītie drauģeļi varbūt.

3 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]shelly
Date:April 28th, 2006 - 01:24 pm
(Link)
Nu, tad mums jādzied visiem kopā ar Marie N:
I feel good
because I'm happy
I feel wonderful and free
la la la... :/
From:[info]xoox
Date:April 28th, 2006 - 01:56 pm
(Link)
Nu tā dziesma gan ir ļoti samākslota.. Laikam jau galvenais, lai cilvēks pats ir laimīgs un man ir tādas aizdomas, ka būt laimīgam un tajā pašā laikā izteikties un analizēt savu "laimi" tik sarežģītos izteicienos nav savienojami. Laime, man šķiet, ir vienkārša. Un visgudrākais (varbūt drīzāk viedākais) ir tas, kurš spēj šīs sajūtas ietērpt un nodot tālāk, vienkāršos vārdos. Nevis kā Marie N, bet savādāk, varbūt ar mazliet maģijas, mazliet noslēpuma. Īsāk sākot tā, tā, kāda šī dzīve ir.. noslēpums :)
Ui, pavasaris galvā! :)
From:[info]shelly
Date:April 28th, 2006 - 02:21 pm
(Link)
Vispār man jāsaka, ka es arī esmu sākusi cienīt cilvēkus, kas savas izjūtas spēj pateikt vienkārši. Var teikt, ka esmu nonākusi vidē, kur banalitāte jau ir uzdrošināšanās un nonkomformisms (ak dies, bez svešvārdiem tomēr nu nekādi) :)