Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment

[info]suicJan. 7th, 2003 02:29 am Re: zeme

Atvainojiet, bet par šī vienotā jēdziena izpratni ir sarakstīti desmitiem biezu monogrāfiju, bet jūs vēlaties, lai es jums paskaidroju šeit, šajā pseido-intelektuāli nezinātniskajā vidē pāris teikumos, ņemot vērā jūsu nezināšanu pat terminoloģijas līmenī, nerunājot nemaz par metodoloģiju, faktuālmateriālu, utt.?

Un jūs vēl atļaujaties mani turēt aizdomās par nezināšanu, mani - vadošo burkologu ar 82 gadu stāžu? Kaut kas neticams!

Uz jūsu nezinātnisko pieeju norāda kaut vai tas fakts vien, ka esat gatavs drīzāk 4-gadīgam bērnam nekā mūsdienu zinātnes vadošajai hipotēzei.

Mūsu ir daudz, tiek rakstītas monogrāfijas, pamfleti, rīcības programmas, plaģiāti, ideoloģijas, uzraksti uz sētām un marinētu tomātu konservu etiķetēm. Mēs gatavojamies ne tikai ienest burkas hipotēzi pasaulē, bet gan arī dot tai neapgāžamus pierādījumus, veicot nākamo aiz Kopernika apvērsumu - BurkEinšteina revolūciju. Mēs ne tikai iedibināsim izpratni par jaunu visuma modeli, bet gan nāksim klajā ar plaša mēroga publikācijām par cilvēka vietu tajā, par jaunām morāli tikumiskām nostādnēm, kā arī sēņu un kaktusa salātu žāvēšanas metodoloģijām.

Un jūs atļaujaties neticēt? Vēstures rats un racionālā doma vēl liks jūsu skepsei trūkties, bet pagaidām varat iepazīties ar izvilkumiem no jauna tipa morāles nostādnēm šeit.

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.