Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. - Post a comment

[info]suicJan. 7th, 2003 01:49 am Re: zeme

Atļaušos atzīmēt jūsu argumentu nekonsekvenci.

Pirmkārt, mēs nezinām, ka tās ir mušas, kas tur lido, to zina tikai viens pusjucis suic, kura hipotēze nav vienīgā no mūsdienu zinātnes darba versijām.* Tāpat kā neviens netic, ka zemestrīces ir tad, kad ziloņi mīdās.

* atgādināšu, ka paralēli pastāv citas visnotaļ neapgāžamas teorijas sākot ar domu par pasauli uz ziloņiem; sauli, kas riņķo ap zemi un beidzot ar visnotaļ apšaubāmo hipotēzi par to, ka zeme riņķo ap sauli.

Otrkārt, mēs neticam, ka esam vājāki par NLO, jo mūsuprāt, tie nav atlidojuši no citas, atšķirīgas pasaules, bet gan no līdzīgas mūsu pasaulei, tātad ir tādi paši niecības kā mēs. Turklāt mūsu rīcībā ir ieroči, kas varētu šo pasaules vardi saraut gabalos, mums pašiem bail no tā visa, tāpēc mēs tos nespridzinam. (bet mušas gan varētu uzlaist gaisā)

Treškārt, nav kukainīši biezputrā, bet gan pasaules kurkulis ievārījumā, jo tas izriet no transkarmiski totēmiski pašdeterminējošā absolūtā gara, kura likumsakarības diženais prātulis suic nesen atklājis, bet jūsu hipotēze par mannā putras sviestu ir, atvainojiet par vārdu spēli, sviests... zinātniski nepamatota un neizvērsta hipotēze, ja vēlaties. Un vispār akadēmiskajās aprindās jau sen ir noraidīta šāda nezinātniska pasaules skaidrojuma hipotēze.

Ar cieņu, 178.gs. pēc kurkuļa laika zinātņu pedāļdziņas kumulatīvais biedrs, ģeo-seismo-bioorgasmologs suic

Lasīt komentārus

Atbildēt

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.