Mani teksti    Draugi    Draugudraugi    Kalendārs    Par mani
 

XOOX. Cilvēks. -

Sunday, August 29th, 14:12

Strādnieki strādā pagalmā, ierubījuši kaut kādu mazu rādžiņu. Un tās skaņas, kaut kur tālumā, fonā, savienojumā ar saules stariem pa logu, uzražoja man tik superīgi saldus un skaistus sapņus, ka vēl tagad nevaru attapties.
Sapņoju par meteorītu lietu, par lielām, no debesīm krītošām ugunīgām bumbām, kas parādās vakara debesīs un nokrīt zemē un rada veselu kaudzi ar atlūzām, kas izsprāgst atpakaļ debesīs un atkal čūkstēdamas un sīkdamas, dūmu strēles atstādamas, krīt visapkārt. Ir mazliet bail un policija brīdina, ka jāmeklē patvērums, bet es stāvu zem kaut kāda maza, simboliska jumtiņa un kā apburts skatos.
Un tas viss notiek manā bērnībā, manā pirmajā skolā, kur es kaut kā esmu nokļuvis.
Un fonā skanēja (strādnieku rādžiņš) East 17 - Thunder.

2 komentāri - komentētPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Komentārus:

From:[info]tati
Date:August 29th, 2004 - 05:59 pm
(Link)
Man preteejaas maajas ietmiitnieki nodarbojas ar teroraktu visaa dienas garumaa - Freestyler un krievu hiiti. Vipsii-kajoo-muda-fakas.
A par sapnjiem runaajot. Sapnji par beernibu shkjiet ir tie, kas atgaadina par nebijushiem sapnjiem un baileem, aks velka sveel tagad liidzi. Saproti un likvidee to.
From:[info]xoox
Date:August 29th, 2004 - 06:02 pm
(Link)
Nu tās tādas... kaifīgas, baudāmas bailes, ja tā var teikt. Tāpēc, man neliekas, ka vajadzētu ko risināt :) Man vienmēr ir paticis gaumīgs haoss :))