24 September 2011 @ 07:30 am
 
Skolas šeit ir sadalītas trijos stāvos.

Trešajā ir inteliģenti.
Otrajā ir cilvēki.
Pirmajā ir ļaudis, kuri vēlas, lai vienkārši klase beigtos.

Lūdzu, uzdodiet jautājumus vai arī komentējiet kaut ko, citādi es jūtos it kā atrastos pirmā stāva klasē un stāstītu šo visu tukšai auditorijai.

Atgādinu: šis nav privāts blogs tikai maniem draugiem. Esmu to izveidojis, lai komunicētu ar citiem un vai nu apmainītos pieredzē vai vienkārši papļāpātu ar interesentiem.

Īsā versija: komentē, ka es tev saku, citādi es eju gulēt.
 
 
( Post a new comment )
xan[info]xan on September 24th, 2011 - 03:40 pm
Diemžēl nezinu, kas ir "lj-cut". Tas būtu kā lifejournal ierastais formāts?

Jā, īsāki teksti būs un kā jau es teicu - šos rakstīju, kad man nebija interneta un tas ir apbrīnojami, cik cilvēks var daudz uzrakstīt, ja viņam nav pieejas pornogrāfijai.

Es domāju, ka tādā gadījumā vajag vienkārši paņemt kādu alu un pa vienam tā izlasīt. Tos garos tad uztvert nevis kā vienotus kādus cibas rakstus, bet vairāk kā vienu atsevišķu aprakstu - varbūt tā ies uz priekšu?

Es jau tā cenšos nedrukāt dienā pa trīs tekstiem reizē, lai vēlāk neaptrūkstas, ko teikt :D

Atkārtojos: apsolu vēlāk likt īsākus tekstiņus un vienu vēl gari palikušo sašķērēt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
delvira[info]delvira on September 24th, 2011 - 09:04 pm
Tas, ka nezini lj-cut ir pilnigi normali un piedodami, tos maasa tev iemacis.

Redzi, ar to alinu un izlasisanu. Taa ari ir, MANUPRAT, atskiriba starp BLOGU un CIBU - cibu laudis lasa pamata darba laikaa, kaa zurnalu, kura ir daudzu autoru un dazadas temas. Un, jo vairak cibinu draugos, jo pilnaka taa draugu liste. Mana listee, piemeram, ir ap 60 cilvekiem, ja visi rakstitu gari un visus es ar alinu lasitu, saproti... viegli nebutu :)Tapec es lasu tos, kas nav gari, un pamataa pa diognaalii, kartigi - tos, kas draugi un tos, kuru ierakstos esmu ipasi ieintereseta.

Blogs kaa atseviska vieniba ir tematisks (mana Turcijas un tava Kinas gadijuma), kuru ar alinu lasa tie, kam interese Kiina un tavi piedzivojumi.

Jebkura gadijuma, ja nekomente manu blogu, es nejutos apdalita, bet, kad nekomente dienaam manu cibu, tad gan sajuutos apdalita, jo zinu, cik cilveku mani lasa (atskiriba no bloga) un man ari gribas teikt - parunajiet ar mani vai es eju gulet. Tapec, ja tavs merkis ir parunaties, tad cibaa naksies rakstit iisaak :) Ja merkis dalities savos piedzivojumos, tad dalies te vai taisi blogu, un negaidi, ka kads aplaimos ar atgriezenisko saiti (kaut taa IR un paliek svariga, lai nezaudetu sajutu, ka runa pats ar sevi un bez jeegas).

Kaut kaa taa. Un jaa, ari es gaidu bridi, kad man bus laiks apsesties un tos garos izlasit. Bez alina.
(Reply) (Parent) (Link)